3,9
Okuyucu hakkında görüşlerin ?
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kate Winslet, alnının hakkı ile kazanmış Oscar ını. Enfes bir dram...
29 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bence filmin konusu ve o dönemi yansıtışı mükemmel. Kate Winslet konuşturmuş oyunculuğunu, çocuk rolündeki gençte iyi oynamış mutlaka izleyin ;)10 / 10 :))
9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çok kaliteli mükemmel bir film.Uzun bir süresi olmasına rağmen sıkmadan kendini izlettiren ilerledikçe merak uyandıran sahne geçişlerinin başarılı olduğu oyunculukların da üst seviyede olduğu sürpriz tadında sonu ile süper bir film.10/10
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle ödüllleri hak etmiş film. 10 üzerinden 9 alır.
25 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Öylesine bir romantizm ve duygusallıkla yazılan bir senaryo ve oyunculuk ki aradaki yaş farkı sanki yok gibi geliyor.. bir takım örümcek beyinliler lütfen filmi özenle çekilmiş romantik sahnelerini pornografi ile karıştırmasınlar..her anlamda başarılı bir film fakat en çok senaryoya hayran kaldım.. birde bu filme daha iyi bir müzik yapılsaydı çok iyi olurdu
3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmdeki sevişme sahnelerine aldanıp bomboş bi film olduğunu düşünerekten yarıda bırakacaktım kiii o muhteşem etkileyici sahneler geldi beni benden aldı:)filmlerde de olsa böyle aşklar görmek güzel...
10 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Öncelikle şöyle başlayalım filmin başlarında cinsellik epey fazla bu durum beni rahatsız etmiyor fakat rahatsız olanlar olabilir.
Filmin akışı tam anlamıyla muazzam, o kadar ince detaylar var ki bunları hem unutmuyoruz hem de o detaylar farklı bir sahnede karşımıza geliyor.
Ben her zaman dram filmlerini diğer film türlerinden daha çok severim, bu film de benim için çok ayrı yeri olan bir yapım gerçekten de dramı farklı bir dille farklı bir konuyla anlatmışlar. Basit bir aşk filmi gibi gelebilir izlemeyenler için fakat öyle değil filmde aşk,dram,romantik,hüzün, vb. birçoğu var.
Hanna karakteri (Kate Winslet) benim en sevdiğim kadın aktör olması yanında bu filmde gerçekten de oscarı sonuna kadar hak etmiş. Filmi akışı da üst düzey planlanmış ve uygulanmış, filmi izlerken asla sıkılmayacağınıza emin olabilirsiniz ve gelelim filmin sonuna, filmin sonu olabileceğinin en iyisi olmuş derler ya heh işte tam olarak öyle ne eksik ne abartılı gerçekten olabileceğinin en iyisi.
Hiç düşünmeden bu filmi izleyin derim...
2 Mart 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film ortaya çıkmış...
2008 deki filmler müthiş, milyonerde harukulade ama bence reader oscarı almalıydı.
Tüm aday olan filmleri izlemiş biri olarak söylüyorum.
11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok mükemmel bir film (Y) 10/10 kate winslet özellkle müthiş bi performansla yine karşımızda.Tüylerimi diken diken eden bi film.Özellkle sonunda salonda oturdum kaldım kendime gelemedim bi süre çok etkileyiciydi...
11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu filmin senaryosuna kötü diyen arkadaşı merak ettim şimdi böyle iyi bir sinema sitesinde neden yorum yazıyor.neyse senaryo harikanın ötesinde.filmdeki mekanlar oyunculuklar üst düzey bence10/9
12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
the revolutionary road ve bu filmin toplamındaki oyunculuğu ile bence kate oscarı haketti. Ayrıca filmin ana teması yahudi soykırımı değil bence. Yani oscarı yahudi soykırımı konusu yüzünden amadı. Zaten Eğer her yahudi soykırımını işleyenin oscar alacağı kesinse bile neden böyle bir filmde kate winslet oynatılmış bunu kimse sormuyor? neden bir başkası değilde kate winslet? ayrıca kate winslet içinde geç alınmış bir ödül olduğunu düşünüyorum. 8/10
16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi.
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
muhtesem bir filmdi.. senaryosu inanilmazz.. sevisme sahneleride bahsedildigi gibi rahatsiz edici diill.. gayet ayarinda.. kate winsletin oyunculugu cok iyiydi... kesin izleyin ve dvdsi arsivlenmesi gerekekenlerden...
17 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Okuyucu en etkilendiğim filmlerden biri. İnsanlar nasıl toplulukla hareket ederek başla insanları öldürebilir? sorusuna verdiği yanıt efsane. Vazifenin veya emirlerin sorgulanmamasının yarattığı katliamı en güzel şekilde gözler önüne seriyor. benim açımdan doyumsuz bir film.
2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ortada eşsiz bir konu var ki bu tabiki Alman yazar Bernard Schlinkin ustalığından kaynaklanıyor ve senaryo da oldukça iyi uyarlanmış. Yönetmen Stephen Daldry ise bu denli izleyiciyi çok rahat gözyaşına boğabilecek duygusal ve dram ağırlıklı konuyu daha mütevazı çekmiş ki iyi de etmiş fakat bazı sahnelere el atmak istiyorsunuz izlerken.
Kate Winslet geçmişte aday olduğu filmlerdekinden çok da öte bir performans sergilememiş çünkü zaten hep mükemmel, ötesi olamaz. Bu filmdeki oyunculuğuyla da aldığı tüm ödüller kimse için sürpriz olmamıştır.
Filmdeki çıplaklığı fazla bulanlara da diyebilecek pek birşey yok sonuçta bu film bir kitaptan uyarlanmış ve ona sadık kalınmış. Ayrıca çok da doğal kotarılmış bu sahneler.
Türkçe afişi de çok amatörce tasarlanmış gibi keşke daha özenli olunsaydı ya da gayet sade olan orjinal afiş kullanılsaydı.
Son olarak filmi izlemek isteyenler filmin konusu hakkında hiçbir şey okumadan, bilmeden izlesinler bambaşka gidişata sahip film akışı ve sürprizlerle alacakları haz çok daha artacaktır.9/10