Her şeyiyle vasatı biraz aşmış ortalama bir film var karşımızda. Stephen Daldrynin Saatler sonrası vites düşürdüğü çok açık. Kurgu sürprizi göstere göstere yapıyor ve çarpılmıyorsunuz. Duygusal anlamda çok boş, gelip geçiyor. Bir tatminsizlik duygusu bırakıyor sizde. Genel olarak beni Oscar adayı yapın diye bağıran ve bu amacına ulaşan bir film. Birisi bu film Oscar almalıydı demiş, bence The Reader o beşli içindeki en zayıf filmdi ve orada olmayı kesinlikle hak etmiyordu. Doubt veya Dark Knight çok daha güzel filmler. Kate Winsleta gelince, kariyerinin en iyi performansı değil. Ama en zor rollerinden biri olduğu çok açık. Bu rolü ancak Kate oynayabilirdi herhalde. Sevdiğim bir aktris ve zamanı geldi ödülünü aldı. Onun dışında ilk 40 dakikalık müstehcen sahnelere hazırlıklı olamlı izleyici. Türkiyede nasıl vizyona girecek o da ayrı bir konu. Herhalde sansüre uğrar.
ilk yarısı tamamen cinsellik içeriyordu bence oyuncunun uygunsuz göründüğü sahnelere biraz daha özen gösterselerdi. porno filmi gibiydi ilk yarısı 2. yarısı ise dramatik..Gerilim sınıfına koymalarını anlayamıyorum gerilim olacak bir durum da yok ancak romantik/dram olabilirdi. Kate in performansı güzel ona sözüm yok fakat bazı sahneleri hiç hoş değildi 5/10
çok mükemmel bir film (Y) 10/10 kate winslet özellkle müthiş bi performansla yine karşımızda.Tüylerimi diken diken eden bi film.Özellkle sonunda salonda oturdum kaldım kendime gelemedim bi süre çok etkileyiciydi...
ilk yarı porno gibiydi gercekten..kız arkadasımla(sevgilim degildi) gitmiştim..izlerken yanlıs anlayacak diye cok korktum..ancak yine de fena değildi ama benjamin buttoya benzettim konusunu..aşkının peşinden giden bir genç ve aşkını unutamayan bir kadın..7/10 diyorum..
Almanyada geçen ve Alman karakterler üzerine bir film. Üç oyuncusu dışında hepsi Alman oyuncular... ve film İngilizce. Bir defa baştan inandırılığını yitiren ve yapay duran bir film bu. Kötü film demek haksızlık ama haketmediği kadar çok sayıda ödüle aday gösterilmesi değindiği hassas konudan kaynaklanıyor...
muazzam bi başyapıt.. tüm oscarları da alabilirdi.. benim bu dönem içinde en çok beğendiğim film. benjamin, milyoner, ve diğerleri bence bu filmin yanında gayet hafif kalıyorlar. Kate winslet yüzyılın en iyi oyuncularından, üstelik çok da güzel. Oscarı yüzde yüz hakettiğini düşünüyorum.
Film tek kelimeyle süperdi.Sıkıldığım tek bir karesi dahi olmadı.Biraz Yahudi propogandılığı yapmış da olsa şiddetle tavsiye ederim,çünkü oyunculuklar,senaryo,kurgu her şey başlı başına müthişti.
arkadaşlar sizi tebrik ederim.hemen hemen hepiniz filmi beğenmişsiniz.bu sene oskar alan hort locker kesinlikle bu filmden iyi değil.ne hikmetse birtek eleştirmen ayşegül kesirli filmi beğenmemiş.o nasıl bir kate winslett büyülendim.sadece erkek oyuncunun penisinin gösterilmesi gereksiz olmuş.yıllardır bir filmde ilk defa ağladım.
Kate vinslet cüretkar oyunculuğunu ; konusu bir süre sonra sıkan bir filme cömertçe harcamış. Fİlmin ilk yarısındaki genç çoçukla iletişimi hoşuma gitti.Ama sonra mahkeme ve hapishane kısmı beni hiç sarmadı. Senaryosu bu filmi batırmış.Kate vinslete oskar kazandıran performansı cüretkarlığından olsa gerek.
the revolutionary road ve bu filmin toplamındaki oyunculuğu ile bence kate oscarı haketti. Ayrıca filmin ana teması yahudi soykırımı değil bence. Yani oscarı yahudi soykırımı konusu yüzünden amadı. Zaten Eğer her yahudi soykırımını işleyenin oscar alacağı kesinse bile neden böyle bir filmde kate winslet oynatılmış bunu kimse sormuyor? neden bir başkası değilde kate winslet? ayrıca kate winslet içinde geç alınmış bir ödül olduğunu düşünüyorum. 8/10
bu filmin senaryosuna kötü diyen arkadaşı merak ettim şimdi böyle iyi bir sinema sitesinde neden yorum yazıyor.neyse senaryo harikanın ötesinde.filmdeki mekanlar oyunculuklar üst düzey bence10/9