renas0705
21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu film tek kelime ile harikulade.filmin ortalarına kadar biraz erotik tarzda fakat daha sonra filmin ikinci bölümünü seyredince boşa zaman harcamadığımı gördüm.9/10puannı fazlasıylan hak ediyor. cate winslet sonunda oscarı aldı.tutku oyunlarında da çok cesur sahnelerde oynamıştı.bu filmde de keza aynı.oscar aşkına diyelim... :)
kesinlikle izlenmesi gereken bir film... sırdan bir konu gibi gözükebilir ama kötü eleştiriyi hak etmiyor...oyunculuk muhteşem filmi izleyin arkadaşlar...
daha izlemedim açık söyliyim izlemezsem kesin kaybedeceğim bişeyler olacaktır.ingiliz hastadan beri çok sevdiğim ralf finnes ve tutku oyunlarından sonra aşık olduğum kate winslet var kaçırılmaması gereken bi film gibi duruyo.
film baştan sona kadar çok durgun ancak sanatsal değeri ve oyunculuklar gerçekten kaliteli senaryo sorunlu olduğundan türkiyede pek izleneceğini sanmıyorum 10/7
Film çok güzel.Olaya sadece ikinci dünya savaşını gören bir kadının penceresinden mükemmel bir şekilde uyarlanmış.İzlemenizi tavsiye ederim.Oscar ödülünü alan Katein bu ödülü boşuna almadığını izleyeceksiniz.
Benjamin Buttonun ardından bu filmi izledim.Yine insan yaşamının zamanla olan macerası,geçmişe dönüşler.Hatıralar,hatıralar,hatıralar...Kate Winsletin oyunculuğu dört dötlük.Umarım oscarı alır,almalı.Bu tür filmler izlenince insan yaptıklarından değil ilerde yapamadıklarından pişman olur düşüncesi akla geliyor.Tüm cesaretimizle şu hayatı yaşamalıyız.8/10
eğer oscar alan filmleri görmek isterim derseniz gidin ama kate winslet sadece cıplak olarak gezmiş başka bi olayı yok.filmin almanya da ama herkes ingilizce konuşuyo.
senaryo oyunculuk hersey ama hersey harıkaa 10/10 bir film..bazı arkadaslar kötü yorumlarda bulunmuslar onlar izlemesın fılm fılan.onlarda en basıt fılmı anlayacak zeka yoktur zaten
slm ben bu hafta sonu gittim oskar adayı olması beni çok etkiledi oyuncular tanıdıktı fakat film çok kötü ilk saniyelerinden itibaren bence aileler çocuklarını götürmesin
Filmin konusu gerçek mi bilmiyorum ama filmdeki duygusuzluğu, romantizmin olmayışını ve abartılı cinsellik ve çıplaklığı hepsini geçtim biraz enteresan bir hikaye. Çünkü bir insanın okuma yazma bilmemesine rağmen önce tramvayda biletçi olarak çalışması, ardından başarılarından dolayı ofise geçmesi, gene okuma-yazma bilmemesinden dolayı sırf bunun ortaya çıkmaması için nazi dönemindeki işlediği suçu üstlenmesi bana tuhaf geldi.