pusko-2
3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
don juan karakteriyle aşkı övmemişler, çünkü bir çok kadına aşık olup duruyor. yani aşka inananlar değil inanmayanlar izlemeli.. johnny depp filmi taşımış. fazla yoruma gerek yok 8,5
filmi çok küçükken tv de izlemiştim .tabi o sıralar johny depp gibi insan üstü bir varlıkdan haberim yoktu:))))) ama o yaşta bile don juan a ve felsefesine aşık olnuştum.kadınları etkilemesi çok hoşuma gitmişti. nerden bilebilirdimki 18 yaşımda johny depp gibi bir ilahın farkına varacağımı .neyse geç oldu ama tam oldu:)))))) bu arada filmi tv de daha vermiyolar heralde. eğer aranızdan biri görürse bana haber versin olmazmı yalvarıyorum lütfen :))))))))
filmi az önce izledim. tek kelimeyle çok iyiydi. zaten kadroda ortada, daha önce nasıl farketmedim bu filmi dedim. johnny deep ve marlon brando çok dehşet bi oyunculuk sergilemişler, kaçırılmaması gereken bir film.
Ya eger bi filmde Marlon Brando ve Johnny Depp warsa daha ne diye izlemeyip yorum okumaya devam edersiniz anlayamadım hadi gidin izleyin sonra ne dedigimi anlarsınız
hayatımda izlediğim en iyi romantik komediler arasına rahatça girer.uykusuz kaldığım gecelerin birinde tv'de rastladığım bu filmi büyük bir zevkle izlemiştim.o kadar güzel espriler varki filmde izlerken hiç sıkılmadım.don juan herkesi kendine aşık etmesini bilirken izlerken sizde farkında olmadan ona aşık oluyorsunuz :) en komiğide don juan'ın aşırı romantizm hastalığını çözmeye çalışan marlon brando'nun sonunda bu hastalığı kapmasıydı.ayrıca filmin o eşsiz müziğinide asla unutamam.brian adams'tan "when a man loves a woman"...ılık bir yaz akşamını ve de don juan de marco'yu hatırlatır her dinleyişimde ;)