3,9
Justice League: Adalet Birliği hakkında görüşlerin ?
4 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
bir sürü süper kahraman var. Filmin başıda anlaşılmaz. Bu süper kahraman filmleri bana göre feci gereksiz çalışmalar.. İlgisi buyursun seyretsin..
16 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Daha aşağı puanda verebilirim. Bir film hakkında eleştiri yapabilecek kadar teknik bilgilere sahip değilim ama izleyici olarak böylesine büyük bi yapımın böylesine vasat senaryo çıkarması kötü olmuş. Sıradan bir senaryo. Ve karakterlerin birbirini tamamlayıcı bir yapısı yok. Yani kahramanların bir çok özelliği birbirine çok benziyor gibi büyük bir Flash hayranıyım, dizisi daha iyiydi, dizide Barry çözüm üreten biriydi ama burda gerçekten ayak bağı olan bir tip salak bir karakter gibi duruyor dizide adli tıp bilimcisi olarak gayet zeki korkusuz güzel ekibi hızının bazı yetenekleri vardi misal suda koşabilmesi duvardan geçebilmesi(titreşerek) ve hatta hızıyla zamanda yolculuk yapabilen biriyken burda çok basit biri gibi duruyor karakteride Grant Gustin canlandırmalıydı..Bunun yanında Wander Womanda başta çok hızlı gösterildi demir vücutlu adamda hızlı gösteriliyor ve süpermanda fazlasıyla saçma geliyor zaten her süper kahramanın mutlaka diğerlerine göre bir açığı olmalı süperman de yok yok maaşAllah hem uçuyo hem çok hızlı hem gözlerle ateş ediyo hem dayanıklı vücutlu töbe haşa resmen tanrı gibi diğer karakterleride saymayayım artık yani karakterler çok tutarsız geliyor seyir zevkini düşürüyor neyse uzun lafın kısası filmi sınava önceki gün çalışan türk öğrencilerimiz gibi hazırlamışlar böylesine büyük bir yapım şirketine yakışmamış
8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bence flashı grans gustin olmalıydı
Aksiyon ise zayıftı inş bir dahaki böle olmazsa tadında izleriz
12 Aralık 2017 tarihinde eklendi
İlk başta konun tonlarına eleştiri yapmak cahilliktir diye düşünüyorum Dc nin kitaplarda ki çizgileride karanlık burda ki filmde başarı olmamasının tek sebebi şudur. Dc ilk önce karakter solo filmleri ile zemin hazırlamalıydı adalet birliğine ancak bunu yapmadı acele etti çok ki Marvel başarılı bu yüzden kaç film kaç olayın doğmasına sebep oldu Dc köklü bir senaryo yazamadı çünkü çok hızlı oldu herşey farkettiyseniz çıkan filmlerde ki kopukluklar ve konun akıcı olmaması konu neden akıcı değil di çünkü adalet birliği çok erkendi WB baskı yapıyordu Dc ye çünkü Marvel çok öndeydi ancak sadece 3 filmle adalet birliği yapılmamalıydı. Burda ne filmin tonu nede rengi etkendi. 18 yıldır Batman okuyucusu ve çizicisiyim böyle saçma bir Batman görmedim bence Dc Batman ile asıl olarak okuyucularından bir özür dileyip 2. toplu filme bir toparlaması lazım.
23 Aralık 2017 tarihinde eklendi
dc evreninde her karakterin solo olarak yuksek egoya sahip olması bir AVANGERS olamamasına sebep olmuş AVANGERS TA egosu yuksek tek karakter ıron man oda espriütüel kişiliği ile o havayı dağıtıyor ve bir takım olabiliyorlar JUSTİCE LEUGE İSE ego yuklu uyumsuz ınandırıcı olmayan bir takım filme gelirsek her karakter AVANGERS TA bir karaktere benzetilmiş ozellikle aquman THORA ,FLASh spirder man gibi filmde sanaryo yok BATMAN HARCANMIŞ AQUMAN OLMASADA OLURMUŞ YAN KARAKTERLER ANLAMSIZ FİLMİ ADALET BİRLİĞİNE BAGLAMAK İÇİN KÖRDÜĞÜM ATILMIŞ DC EVRENİ TAKIM OLARAK TUTMAZ GİŞEDE BU KANITLANDI WB ZARARDA 450 MİLYON DOLAR MASRAF GELİR SANIRIM 300 MİLYON DOLAR DC EVRENİ SOLO OLARAK İYİ HER KARAKTERE FİLM YAPILMALI AMA TAKIM OLARAK BERBAT