bir film bu kadar kopuk olmamalı.diyaloglar sıfır denecek kadar kötü.sadece eh işte dedirtecek naomi wats ın oyunculuğu gerisi tamamen 112 dakikalık kabus gibi bir film .birde sonunda felsefe yapmaya çalışmışlar o daha da bitirdi filmi :((
Ben Michael Haneke filmlerini pek beğenen biri değilim hatta filmleri bana çok sıkıcı çok yavaş zaman zaman da çok saçma gelir. Ancak, ilk defa (ki bu filmin ilk versiyonu izlemedim) bir Haneke filminden son derece keyif aldığımı söylemeliyim. Özellikle Michael Pitt ve tek başına Naomi Watts müthiş ooynuyorlar. Seyirciyi zorlayan ama çok ilginç bir film.
Etkisinden 2 gündür kurtulamadığım, her karesinde ayrı bi sıkıntıya girdiğim, Paulun pause ve rejecti ile ayrı sıkıntıya girdiğim ve hayatımda izlediğim en darmadağın edici film.
Hayatımda böle saçma ve dağınık bir film izlemedim..Yönetmen neden ikinci defa çekmiş anlamadım..2007 model bir işkence olsun diye sanırım.:)) saygılar
ölümcül oyunlar filminden zevk alabilmeniz için önce michael haneke nin düşünce yapısını ve değinmek istediği mesajları özümsemeniz gerekir.böyle önemli ve de güzel bir filmi barada ile karşılaştıranların aklına şaşıyorum.evet herkesin izlemek istemeyebileceği anlayamayacağı bir film var karşımızda ee beğenmeyenler bari biraz anlamaa çalışın diyorum.mıchael haneke ye saygılarımla...
bu filme soylenecek fazla bişey yok kesinlikle zaman kaybı diyaloglar kopuk oyunculuk tartışılr kesinlikle izlemeyin bence bu film için cok fazla vermıs arkadaslar deymez 10/4..
izlediim en sinir bozucu filmlerden biri psikolojik gerilim filmlerini sevenlere tavsiye ederim...paul karakterinin izleyiciyle dalga gçmesi de cabası bardanın yabancı versyonu denilebilir...