belki bir saw ayarında değil belki (ilk saw filmi pek tabiki, sonrakilerde o kör testere ne acıdır ki bilenmiştir) fakat sizde o ilk filmi tür içersinde bir milat olarak kabul etmiş, sonraki filmlerde hep o tadı o salt kanla diilde zekayla örülmüş gerilim duygusunu aramış ve de o finalde yenilen "yumruğu" özlediyseniz bu filmi en ufak bir acabanız olmadan izleyebilirsiniz..
Ancak bu noktada "bu film saw gibi diil" yada "saw tarzı bir film beklemeyin" gibilerinden tuhaf hatta saçma bitakım eleştirilere dairde bir çift söz söylemek isterim;
arkadaşlar bir filmin testereye benzemesi için illa kapalı bir mekanda geçmesi yada film boyunca içinde ses kayıtları bulunan bantların mı ortaya çıkması gerekio..?
bu nasıl sığ bir eleştiridir ve merak ediyorum bu eleştirileri yapanlar izlemeden evvel filmin künyesine allah rızası için göz attılar mı..?kimbilir belki ortak isimler vardır.))
Her iki film arasında pekala ciddi benzerlikler sözkonusu ve bir filmin diğerine benzemesi için de illa somut maddi ögelere dayanması gerekmez;esas olan yönetmenin filmiyle sizde hangi duyguları uyandırdığı size ne hissettirdiğir..
herkese iyi seyirler..