bir otobus yolculugum sırasında ızlemek zorunda kaldım.iğrenc bıseydı.adamın tekı herkesı sırayla olduruyor.ne gerılım ne korku ne de baska bı sınıfa gırıyor.saçma otesı bomboş bı fılm..
Film her ne kadar kötü olsada ve evet sonu başından belli olsada bence emeğe saygı göstermek ve iğrenç gibi nitelendirmeler yapmamak lazım ki bence film oldukçada hareketli bir tempoda geçiyor..İzlemek size kalmış..
buyuk beklenti icinde izledim ama bakiyorum konuyu oylesine sade yapmaya calismislarki anlayamadim sonu bile cok sade tamamen gosterissiz.ben bu tarz filmleri seyretmekden asla vazgecemem biliyorum ama bu kadar gosterissizlik dogallik hic abartili biseyler olmamasi filmi siradanlastirip izleyiciyi filmden kopartma noktasina getiriyor/ne yapalim bu tarz filmleri cok seviyorum sirf o yuzden 10/6
vasat altı bir film kesinlikle izlemeyin 10 üzerinden 4 ancak alır. ikincisini bile yapmışlar inanmıyorum gerçekten. zaman kaybı başka filmlerde şansınızı deneyin...