Marley ve Ben hakkındak yorumların bir kaçtanesini okudum.Doğrusu çok şaşırdım.Yani,bir köpek bir filmin puanını ancak bu kadar etkiler.Yapmayın arkadaşlar,burda biz bir filmden soz edyoruz.Köpekten değil.Filmi bir bütün olarak düşünüp öyle yorum yapalım.Filmin oyuncuları hakkında yada senaryo gidişati hakkında yorum yapan yok.Basit bir senaryo üzerine kurgulanmış olan Marley ve Ben,Vasatın üzerine çıkamayan bir film.Zaten oyuncuları hakkında da söylenecek pek birşey yok.Sadece komed filmlerinde oynamış olan,Jennifer Aniston ve Owen Wilson,yine benzeri bir filmde görüyoruz.Hep aynı şeyler hep komedi.Bence biraz farlı filmlerde oynasalar fena olmayacak.Çünkü bu filmler baymaya başladı.6.1/10
film zaman zaman sıktı beni,romantizm ya da komedi beklemeyin sakın.köpek de çok iticiydi.kısacası basit bi köpek filmi olmuş,oyunculara yazık edilmiş bence.daha eğlendirici bi senaryo beklemiştim.