Marley ve Ben
    3,7
    Marley ve Ben hakkında görüşlerin ?

karakulah
    karakulah

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    hayvanseverler için ideal olabilir..onun dışında bişey yok..on üzerinden dört anca eder...
    duygudbga
    duygudbga

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    süper bi film 2 kere izledim daha da çok izlerim gibi geliyo. ilk izlediğimde ağladım.dün 2. izleyişimdi kendimi zor tuttum walla:)herkese tawsiye ederim. aldığı düşük puanı haketmeyen bi film 10/10.
    betyl
    betyl

11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Başında filmi pek sevmedim hatta bitiremeyeceğimi sanıp ara bile verdim. Birkaç hafta sonra yani bugün geri kalanını izleyince... Off, zaten o sonuyla beni bitirdi. Ağlamak üzereydim, çok şey sorguluyor insan... Çok...
    kayitkayit79
    kayitkayit79

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Öncelikler köpek severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. Oyuncular, konu çok sıcak ve gerçekçi olmuş. Filmi izlerken ne haşarı köpek diyorsunuz ama o köpek sizi filmin sonunda salya sümük ağlatabiliyor. Hele filmin sonunda filmden kesitler verince köpeği daha çok seviyorsunuz. Owen Wilson ve Jennifer Anistonda gerçekten şahane oynamışlar. Herkes İzlemeli. Beni ağlatan ikinci film diğeride Eight Below (Kutup Macerası)
    obiwan35
    obiwan35

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    oyunculuk,senaryo her şey mükemmel filmin finalinde ben bile ağladım(film izlerken ağlayanları hiçbir zaman anlayamamışımdır)
    dr-
    dr-

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Mükemmel bir film.Tek kelimeyle şahane.Baştan sona keyifle izledim.O eğitim sahnesi harikaydı :)Başta Aniston ve Wilson sonra da 3 ufaklığın birleşimiyle sıcak; finali dramatik ama gerçekçi bitirilmiş. 10/10
    serdarozcan81
    serdarozcan81

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    benim gibi herkes marly i izleyince hep hayal edip fakat bir türlü köpek sahibi olamayanlar kesin imrenmiştir böyle güzel hayvanı olmadığı için .. fakat sonu kesin üzmüştür
    güzel film ,7 hakettiği puan bence
    ercan-akbay
    ercan-akbay

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Film güzel başlıyor ve eğlenceli devam ederken birden sıkmaya başlıyor..çünkü filmde gereksiz tekrarlar var bu da filmi gereğinden çok uzatıyor..çocuklarda ve köpekte sıkmaya başlıyor bir yerden sonra..ama herşeye rağmen seyredilir..
    hilkayist
    hilkayist

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    köpek sabır gerektiren bi hayvanmış onu anladım
    ama öyle bir köpeğim olsa anında geri verirdim
    çünkü sonuna kadar kendinden ödün vermedi hayvan :D
    ailece ilenebilir bir film
    iyi seyirler../7
    zgrklc
    zgrklc

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    finali farkli olabilirdi en azindan dvd izleyicileri icin alternatif son olabilirdi bastan sona gulup sonradan gerılmek ıı olmadı
    Deniz D
    Deniz D

10 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    hayata dair bir film sadece bir köpek filmi değil komedi dram çok sevimli 9/10 bence
    Ceren S.
    Ceren S.

15 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    Harika bir film.. Beklediğimden kat ve kat daha iyi.. Owen Wilson bir türlü ısınamadığım bir oyuncu ama gerçekten ondan böyle bir performans beklemezdim.. :D Çok sıcak, çok içten bir film.. Kendimi o ailenin bir bireyi gibi hissettim izlerken resmen, köpekler de öyle şirin ki.. Yani bu filmi beğenmemek gerçekten zor.. Kesinlikle izleyin derim aldığı bu puan kesinlikle yeterli değil.. 9/10
    fuldunk
    fuldunk

1 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    bence cok bayik.. Insanin kopegi bogazlayasi geliyor, ayrica kadininda dogum kontrol tekniklerinden haberi yok herhaldee...
    son--osmanli
    son--osmanli

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    gayet hos ve eglenceli bir film.
    Sdk-JK
    Sdk-JK

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Hayvanseverlik bağından girip bunu bir hayat-aşk öyküsü ile birleştiren hayatın gerçeklerini anlatan sıcak bir aile yapımı 10/8..