rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
benzerlerini daha önceden de izlediğimiz alışıldık "boks" filmi jargonuna işin içine "aile" olgusunu da katarak görece bir farklılık kazandıran ve son anına kadar kendisini büyük bir sürükleyicilikle izleten bir film the fighter.inanılmaz yeniliklerin olmadığı doğru,fakat böyle sağlam bir oyuncu kadrosu kolay kolay bir araya gelmez,zira the fighter belki de gücünü büyük oranda bu kaliteli kadrouna borçlu.tabii başta da dediğim gibi konusu da ilgi çekici,gerçek olaylar ve karakterler.christian bale tabii ki bütün dikkatleri üzerine topluyor,eskiden beri her zaman bu tarz "sorunlu" karakterler onun uzmanlık alanı olmuştur zaten,bu sefer de muhteşem.wahlberg,adams ve leo da üzerlerine düşeni eksiksiz yapıyorlar.akademi ödüllerinde aynen altın kürede olduğu gibi balein yine en iyi yardımcı erkekte ödülü almasını bekliyorum.en iyi yardımcı kadında iki adaylık çıkardı the fighter,sonucu ben de merak ediyorum.sinema tarihine geçecek ya da çok uzun seneler dillerden düşmeyecek bir film olmayabilir,fakat beğenmemeniz de inanılmaz düşük bir ihtimal.
filmi izledikten sonra merak ettim micky ward un boks maçlarını izledim film ile tam örtüşüyor eğer bu bilgiyle izleseydim daha yüksek puan verirdim özellikle ward vs gatti maçlarını filmi izledikten sonra izleyin etkileneceksiniz yıkılmadım ayaktayım dercesine dövüşüyolar :)
Christian Bale in kilo vermedeki ustalıgına zaten makinist filminden asinayım. zaten filmi de bale i sevdigim icin izledim. umarım oscar ı alır. iyi bir oyuncu bence. filmse biyografi niteliginde gibi. sonu cok iyi biten inis cıkıslarla dolu hayat oykusu. seyrimlik.
öncelikle Christian Bale mükemmel oyunculuk sunmus bu kadar olurr yardımcı erkek oyuncu dalında altın küreyi almsı normal oscarıda kesinlikle alması gereken kişi kendini aşmış resmen harika oyunculuk diğer oyuculardan dikkat ceken Melissa Leo oda basarılı bir performas sergılemiş filme geliceee senaryosu pek basarılı değil döğüş sahnelerini çok gelişi güzel işlemişlerr bırazz aile dramında seyırcıyı yakalamaya calısmıslar sonuc olarak güzel fılm keyıfle izlene bilir 7.5/10
Çok sağlam bir film olmuş.Altın küreye aday gösterilmiş olmasına şaşırmamak gerek.Hayat içerisindeki git gelleri iyi bir şekilde aktarmışlar.Hikaye güzel.Gerçi yaşanmış bir gerçeklik var.Özellikle Christian Balein oyunculuğu muhteşem.Bu adam ne ada kilo alıp ne ara veriyor onuda anlamış değilim.İzleyin derim.
İyi film ama mükemmel değil. Annesine olan yaklaşımları bence biraz daha sert olsa idi, annesinin filmdeki rol gereği takındığı irrite edici tavıra mukabil bir yaklaşım olur ve daha tatmin edici olurdu. Hapishane kısmı da bence biraz daha farklı konseptle aktarılabilirdi. En iyi yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü alan Christian Bale, bence filmde Mark Wahlbergden daha fazla öne çıkmış, bu yüzden de filme dair tek ödül ona verildi.
filmi izledim. bu tarz boks filmleri artık klişelerle dolu hep aynı tür sahneler ben farklılık namına bir şey göremedim.ayrıca biri Mark Wahlberge adam gibi boks dersi verseymiş iyi olurdu.acemilik çok göze batıyor.adamın doğru dürüst yumrukları bile yok.http://img.beyazperde.com/beyazperde/buton_msj_gonder.gif
Birçok hezimeti beraberinde getiren garip bir boks tutkunu kardeş ilişkisinin ilginç zaferini anlatan güzel film. Özellikle oyuncular inanılmaz iddialı; Bale cidden harika, Melissa Leo muhteşem, Amy Adams gayet iyi ve şimdiye dek hiç sevemediğim Wahlberg biraz olsun kendini sevdirtti bana. Sıkmayan bir iki saat, zaman zaman düşen zaman zaman yükselen tempo ve mutlaka ödüllendirelecek prestijli oyunculuklar. 8/10
Filmi dün izleme olanağı buldum, gerçek bir hikaye olan film bir hayli başarılı. Bu başarının yegane mimarı ise Christian Bale. Filmin boks sahneleri biraz özensiz olsada (basit) film gayet başarılı.... Christian Bale bu filden oscar alamaz ise, oscarı iptal etmek lazım... tek kelimeyle şahane iş çıkartmış Christian...
'Mark Wahlberg, Amy Adams, Melissa Leo bir filmi izlenebilir kılabilir.Christiana Bale ise tek başına bu işi yapabilir' Arroyo doğru söze ne hacet.Sana aynen katılıyorum.Filmde tam Oscar jürisinin sevdiği filmlerden.Bale sanırım bu sefer oscara aday olabilir belkide oscarı alabilir.
Mark Wahlberg, Amy Adams, Melissa Leo bir filmi izlenebilir kılabilir.Christiana Bale ise tek başına bu işi yapabilir.Büyük bir merekla bekliyorum filmi.Bu arada film Amerikada 10 Aralıkta gösterime giriyor.