Dövüşçü
    4,1
    Dövüşçü hakkında görüşlerin ?

Demirtas
    Demirtas

6 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    C. Bale in muhteem oyunculuu filme damga vurmu. Film kendini izleten, gerek bir hayat hikayesinden uyarlanm olmas nedeniylede ilgi ekici.
    MojoRising
    MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Ne fazla iyimser, ne fazla karamsar. Bu tarz filmleri her zaman sevmisimdir.
    Ayni hikaye bizde çekilse dramin, minimalizmin zirvelerinde gezer ve izleyeni bogmak için elinden geleni yapardi herhalde yönetmenimiz :)
    Film klasik Holywood tuzaklarina da düsmeyip karakterlerin dibe vurdugu anlari da tüm samimiyetiyle yansitmis.
    2010'un en iyilerinden, tam ayarinda bir film.
    KaliteTAKİP
    KaliteTAKİP

22 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    arkadaslar sadece Christian Bale icin izlesenizde yeterli olur inanilmaz oyunculuk sergilemis film ise sonu belli olmasina ragmen sasirttigi bi kac yer var iyi bir film tavsiye ederim 5/ 4
    enesnail
    enesnail

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
    kadrosundan beklenenlere cevap veremeyen bir film olmuş. birşey eksik kalmış hissiyle filmi noktalıyorsunuz.
    siyahönlük
    siyahönlük

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
    harika performanslar, bütünleşen kurgu,sıkmayan ilerleyiş,işini bilen bir yönetmen..görülmesi gereken filmlerden..christian balee özel bir alkışı unutmamak gerekli..makinistten sonraki en etkileyici oyunculuğu bu bence. farklı bir boks hikayesi. ayrıca aileyi oluşturan karakterlerde oldukca eğlendirici..izlenesi bir film olmuş..
    haker27
    haker27

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Bence klasik bir film.Türkiye lansmanı iyi yapılmadı.Konu mükemmel.christian bale olması bile yetmiş.her sinemda yok.2 saat nasıl geçti anlamadım.Eğitici,öğretici,insanların bir kırılma noktasının olduğunu ve zirveye nasıl ulaştığını anlatan bir film.Uyuşturucunun insan hayatına etkileride tek tek anlatılmış.Hapishane hayatının
    ne kadar onur kırıcı olduğunu ve kimin dost kimin düşman olduğunu ayırabiliyorsun.Çalışmanın ve başarının öyküsü.
    Esteban-2
    Esteban-2

Lamı cimi yok !
    Şahane film...Sinemaya verdiğim her kuruşa değdiğini son zamanlarda unutmuştum.

Film boks filmi gibi durunca insan sıradan bir şey izleyeceğini zannediyor oysa sıradışı bir film bence...Çok sevdim.

10/10
    waver-2
    waver-2

26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Klasikleşmiş boks filmlerinden çok farklı.. . Yormayan temposu , ara ara güldüren hüzünlendiren sahneleriyle takdir edilesi. Christian Bale den unutulmaz bir oyunculuk performansı..
    6OK
    6OK

26 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Filmle ilgili çok çok olumlu eleştireleri okuyunca ister istemez büyük bir beklenti doğdu.

Gerçek hikayeden esinlenme bir senaryosu var. Ünlü boksörün hayatının başarıya ulaşması anlatılıyor. Bunları okuyunca ikinci bir "Rocky" ya da "Raging Bull" izleyeceğimi düşündüm. Fİlmi izledim hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir.

Yanlış anlaşılmasın, oyunculuklarla ilgili sorun yok. C.Bale gerçekten iyi iş çıkarmış. Aynı şekilde M.Whalbergde öyle. Bence hayalkırıklığı filmdeki dövüş sahnelerinin iyi , etkileyici çekilememiş olmasından kaynaklanıyor. Bunun nedenide yukarıda bahsettiğim iki filmin bu alanda çıtayı çok yukarıya koymuş olmalarından. "Million Dolar Baby" bile daha iyi bence.

6/10
    aktas4161
    aktas4161

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    güzel bir film olmuş hayat hikayesi sevenler izlesin 10/9
    JigSaw-2
    JigSaw-2

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Oyuncu kadrosu sağlam bir kadro ve oyunculuklar da çok doğaldı.Mark Wahlberg gayet iyiydi,Christian Bale müthiş bir oyunculuk ve inanılmaz doğal bir oyunculuk sergilemiş ayrıca filmde en beğendiğim isimlerden biri de Amy Adamsdı kesinlikle o da çok iyi oynamış,Melissa Leo da öyle tüm kadro çok başarılıydı.Bale ve Adams gerçekten Oscara adaylıklarını sonuna kadar hak etmişler.

Filme gelirsek Oscar da rakibi olan 127 Saat filmi gibi gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanmış.Aslında filmi izlemeden önce afişine,konusuna ve ismine bakıldığı zaman bir dövüş filmi gibi gözüküyor fakat tam bir dövüş filmi değil yani film daha çok bir sporcunun dövüş dışındaki hayatına yer vermiş onun için izlemeden önce çok vurdulu kırdılı bir film beklemeyin.Filme başladığım zaman sıkıcı bir film olacak hissine kapıldım fakat sürenin nasıl geçtiğini anlayamadım bile gerçekten akıcı bir film.Filmin ilk 1 saat 10 dakikasi biyografi son 40 dakikası ise hem biyografi hem de dövüş sahneleriyle süslenmiş bir film.Filmin geneli durağan bir tempo da geçiyor fakat oyunculuklar o kadar doğal ki filmden kopamıyorsunuz.Fakat filmin yönetmenini pek beğenmedim neden Oscara aday gösterilmiş onu da anlayamadım bence daha iyi bir yönetmenle bu film çekilebilir ve bir basamak daha iyi bir film olabilirdi.Biyografi türü sevenleri oldukça tatmin edici bir film biyografi filmlerini severseniz eminim bu filmi de beğenirsiniz ama bu tip filmleri sevmiyorsanız büyük bir beklentiyle izlemeyin çünkü filmde çok fazla dövüş sahnesi yok.Ben her ne kadar biyografi filmlerini çok sevmesem de bu filmi oldukça beğendim çünkü gerçekten çok doğal oyunculuklar var ve akıcı bir film.Filmin sonlarına doğru durağan tempoda olan filmin temposu baya artıyor sonlarına doğru gerçekten heyecanlandım.Aile bağları filmde iyi işlenmiş,En İyi Film Oscarında şansı yok ama kesinlikle En İyi Yardımcı Erkek ve En İyi Yardımcı Kadın ödüllerinden en az 1 tanesini alır gibime geliyor.Filmi izledikten sonra tek pişmanlığım keşke sinemada izleseydim dedim çünkü eminim sinemada izlesem daha çok etkilenir ve beğenirdim.Son olarak ben beğendim durağan olmasına rağmen hiç sıkmıyor ve oyunculuk performanslarının üst düzeyde olması nedeniyle de filmden kopamıyorsunuz,tavsiye ederim.Bu arada benim yaptığım hataya düşüp evde izlemeyin bence sinemada izlenilmeyi hak eden bir film,sinemada izlesem büyük ihtimal daha fazla puan verirdim.

7.5 dan 8/10
    valecc1
    valecc1

20 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    kurgu,oyunculuklar harikaydi..christian bale inanilmaz bir oyunculuk sergilemis.goruntu yonetmeni de harikaydi.ozellikle boks sahnelerindeki cekimler inanilmazdi.insani gercekten ringde hissettirdi..10/9
    odinhan
    odinhan

4 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    Beklentilerimin altında kalmasına rağmen iyi bir film.

10/7
    cht-2
    cht-2

17 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Christian Bale yılın en iyi performanslarından biriyle karşımıza çıkıyor. kurgunun da çok iyi olduğunu söyleyebilirim. herkese tavsiye ediyorum.
    TheTrickster
    TheTrickster

17 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Çoğu kişinin aksine film dde boks sahnelerini, kameranın dönüşlerini filan beğendim.David O. Russell başarılı bir yönetmenlik göstermiş. Oyuncuları konusmanın gereği yok zaten. Kıyaslanan diğer filmlerden de öyle çok geri olduğunu düşünmüyorum (Rocky hariç). Gayet başarılı bir film. Yılın en iyi filmlerinden olduğuda açık!