Bahçemdeki Ateş Böcekleri
3,3

Chev
Chev

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ryan Reynolds ve Julia Roberts..Daha ne olsun,merakla bekliyorum.
umut-kahya
umut-kahya

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Beyazperde puanı 3.8 IMDb puanı 6.8 orta düzeyde. Beyazperdede nasıl böyle bir puan aldı gerçekten anlamadım. 3.8 lik bir film asla değil kesinlikle. Çok güzel bir film üstelik. Şaşırdım.
jemal-1081
jemal-1081

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
duygusal ve içten bir film.oyunculuklar gerçekten çok güzeldi.bazı arkadaşlara da hak veriiyorum beklentileri heyecanlı ve aksiyon içeren bir film olanları pek tatmin etmeyecek film.bu yüzden bazı arkadaşlar çok sıkılmışlar.sıradan filmlerden sıkılanlar için farklıbir bakış açısı ve bu puanın çok üstünde bir puanı hakediyor.8/10
Ertan Can
Ertan Can

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bu film beyazperde de 4,2 rating mi almış! İnanması imkansız. Filmin atmosferi ağır olsada filmin içinde bambaşka duygular vardı. Zevkler tartışılmaz ama film hak ettiğinin çok altında.
Selma S.
Selma S.

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle merakla bekliorum iki sevdiğim oyuncu biarada ryan reynolds ve julia roberts inş gzl bi film olmuştur:)
todd5
todd5

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Ryan Reynolds ve bu flimdeki diğer oyuncular etkilyeci bir performans sergileyerek izleyicileri memnun edeceğinden eminim ayrıca gerçek hikayelerden esinlenen flimler ayrı bir tat veriyor..
msariyilmaz
msariyilmaz

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ticari kaygısı olmayan,alışılagelmiş konulu bir film ama oyunculuklar harika.müziklere değinmeme gerek var mı bilmiyorum? oyunculuk da film de kötü olsaydı dahi müzikler filmi götürebilirdi bence. ama oyunculuk ve müzikler harikaydı. aldığı puanın çok daha üstünde bir puanı hak eden bir film.lütfen oy verirken daha seçici davranalım.