Bahçemdeki Ateş Böcekleri
    3,3
    Bahçemdeki Ateş Böcekleri hakkında görüşlerin ?

ugur-ozevin
    ugur-ozevin

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    anlayamadığım bir konu var.hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri dediğim bir film için başkaları nasıl bu kadar ucuz konuşabiliyor.lütfen acımasız davranmayın bu kadar anlamlı bi filmin bu kadar kötülenmesi çok üzücü.nedir muhteşem olan? dünyayı kurtaran adamın oğlu serisimi'süper ajan k9 u beğendinizmi?
    koala70
    koala70

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Julia Roberts,Ryan Reynolds,Willem Dafoe, Carrie-Anne Moss gibi usta oyuncular,bir çok kez sinamlarda gösterdikleri ustün parformanslarından dolay severek izlemişizdir.Bu oyuncular,bir çok kez senaryo kötü olsa daha,gösterdikleri üstün performas sayesinde filmleri kurtaracak kadar yetenekli birer ustadırlar...Konu Bahçemdeki Ağustos Böceklerine gelince,aynı şeyi söylemek mümkün değil.Oysa ki filmi izlemeden önce oyuncularını okuduğunuz zama,bu film kaçmaz diyorsunuz.Ama malesaf,üzülerek söylüyorum ki,bu film gerçekte izlenilecek gibi değil.Sadece ustaların film karelerindeki bir kaç güzel dansını izlemekten başka birşey göremeyeceksiniz.5,5/10
    mrmoss
    mrmoss

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    3.4 mü?inanmak gelmiyor içimden..:sönce oyunculuğa değinmek zorundayım; çünkü harika. Ryan Reynolds'ı kilisedeyken, Emily Watson'ı masa örtüsünü sererken, Carrie-Anne Moss'u filmin sonlarında arabadayken, Julia Roberts'ı oğluna yemek getirirken, Willem Dafoe'yu tuvalette ağlarken ve Chase Ellison'ı buğday tarlasındayken görmelisiniz; ama bu güzel oyunculukların böylesine acemi bir yönetmenle rezil edilişini de kaçırmamalısınız.tavsiyem dram sevmeyenler gitmesinler, kadro bile zor kurtarıyor bazı yerlerde; çünkü film yönetmen tarafından yeterince duygusal aktarılamamış.etkileyici olma adayı; ama sırf oyuncular için bile izlenebilir. dram türünü, konuyu ve filmdeki oyunculukları çok sevdiğimden kısmen 8/1oher şeye rağmen 11:11 ve ?Max? jestleri gayet güzeldi. :)
    ggktepe
    ggktepe

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    ailecek izlenmeli tavsiyesine pek katılamayacağım, durağanlığı konusunda yapılan yorumlara hak verip aldığı sinepuanın da sırf kadroyu bile göz önüne alırsak az olduğunu söyleyebilirim... amerikan vari babam ve oğlum olmuş aslında en sığ yaklaşımla...
    isikakin393
    isikakin393

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bu güne kadar izlediğim en kötü senaryoya sahip film diyebilirim.Bu kadroya rağmen çok berbat bir film.
    Evde alıp izlemeye bile değmez...
    dream-2006
    dream-2006

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    julia roberts için yine izlenir bu film.
    ayrıca bu rol de yakışmış fragmandan izlediğim kadarıyla.
    yasemin-aksoy
    yasemin-aksoy

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Sinemaya para vermeyin ama evde izleyin.Oyuncu kadrosu ve oyunculuk gerçekten güzel.Ancak konu pek sarmadı beni.7 alır.
    o-deniz
    o-deniz

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    ailece izlenebilecek güzel bir film 7,5
    Chev
    Chev

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Ryan Reynolds ve Julia Roberts..Daha ne olsun,merakla bekliyorum.
    Selma S.
    Selma S.

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle merakla bekliorum iki sevdiğim oyuncu biarada ryan reynolds ve julia roberts inş gzl bi film olmuştur:)
    ju-ro
    ju-ro

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Julia Roberts karnı burnunda büyülüyor ..
    todd5
    todd5

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Ryan Reynolds ve bu flimdeki diğer oyuncular etkilyeci bir performans sergileyerek izleyicileri memnun edeceğinden eminim ayrıca gerçek hikayelerden esinlenen flimler ayrı bir tat veriyor..