Bahçemdeki Ateş Böcekleri
    3,3
    Bahçemdeki Ateş Böcekleri hakkında görüşlerin ?

Chev
    Chev

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Ryan Reynolds ve Julia Roberts..Daha ne olsun,merakla bekliyorum.
    throughout
    throughout

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Kötü bir film.. aksiyon bekleyenler, o tarz sevenler hoşlanmaz bu filmden şeklinde yorumlar yazılmış ama ben dram seven biri olarak bu filmi hiç beğenmedim... filmin ilk 10 dakikası güzeldi ama devamı ne yazıkki olmamış.. süresi uzun olmamasına rağmen son derece sıkıcı bir film.. ve en önemlisi de etkileyici değil.. 3/10
    dra-kula
    dra-kula

10 Şubat 2012 tarihinde eklendi
    sıkılmadan izleyeceğiniz ama orta karar bir film. sonunu sevmedim. Habi pazar sabahları yayınlanan film türlerinden
    burcuarslan85
    burcuarslan85

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    filme tesadüf gittim başka bir filme gitmeyi planlarken son seans şansım olduğu için yer kalmadığı için izleme fırsatı buldum iyi ki de izlemişim,bu film bu puanı haketmiyor,gerçekten bazen bazılarınız çok acımasız olabiliyorsunuz,nasıl bu filme bu kadar düşük puan verdiniz anlamıyorum lafım verenlere,ben de çok bayılmadım ama oyunculuklar için bu film bu puanı aslaaa aslaaa haketmiyor henüz gitmeyenler sakın bu puanlamaya aldırmasın beyazperde de yapılan puanlamalar çok saçma olabiliyor,insanlar izlemedikleri film için bile puan verebiliyor,keşke yorum yazdıktan sonra puan verilebilse belki bir caydırıcılığı olur,onun dışında senaryo biraz vasat julie robertsın yaşlandığını görmek üzücü(umarım makyajdır ama yaşı da ilerledi yine de güzel)ama oyunculuklar muhteşem,10/6 benim puanım da çok yüksek olmasa da 3 de deil ne yaptınız arkadaşlar!
    sarpcore
    sarpcore

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Çok saglam bir oyuncu kadrosuna sahip olan bu film,bir kitap uyarlaması.Aile içersinde baba oğul ilişkisi,aşk,ölüm gibi bir çok konuya deginiyor.Film kadrosu,senaryosu ve yonetimiyle başarılı.Aile dramlarından hoşlanıyorsanız seveceksiniz.
    dr-
    dr-

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Çok dokunaklı harika bir film.Julia Roberts,Ryan Reynolds,Willem Dafoe çok içten, çok gerçekçi performanslar göstermiş.Aile ilişkilerini yakından ele alan etkileyici bir film. 1010
    yasemin-aksoy
    yasemin-aksoy

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Sinemaya para vermeyin ama evde izleyin.Oyuncu kadrosu ve oyunculuk gerçekten güzel.Ancak konu pek sarmadı beni.7 alır.
    yelizzzz
    yelizzzz

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bence de çok kötü bir film değil. evet senaryo klasik bir seneryo ama oyunculuk çok başarılı. özellikle Willem Dafoe...
    umut-kahya
    umut-kahya

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Beyazperde puanı 3.8 IMDb puanı 6.8 orta düzeyde. Beyazperdede nasıl böyle bir puan aldı gerçekten anlamadım. 3.8 lik bir film asla değil kesinlikle. Çok güzel bir film üstelik. Şaşırdım.
    ugur-ozevin
    ugur-ozevin

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    anlayamadığım bir konu var.hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri dediğim bir film için başkaları nasıl bu kadar ucuz konuşabiliyor.lütfen acımasız davranmayın bu kadar anlamlı bi filmin bu kadar kötülenmesi çok üzücü.nedir muhteşem olan? dünyayı kurtaran adamın oğlu serisimi'süper ajan k9 u beğendinizmi?
    mrmoss
    mrmoss

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    3.4 mü?inanmak gelmiyor içimden..:sönce oyunculuğa değinmek zorundayım; çünkü harika. Ryan Reynolds'ı kilisedeyken, Emily Watson'ı masa örtüsünü sererken, Carrie-Anne Moss'u filmin sonlarında arabadayken, Julia Roberts'ı oğluna yemek getirirken, Willem Dafoe'yu tuvalette ağlarken ve Chase Ellison'ı buğday tarlasındayken görmelisiniz; ama bu güzel oyunculukların böylesine acemi bir yönetmenle rezil edilişini de kaçırmamalısınız.tavsiyem dram sevmeyenler gitmesinler, kadro bile zor kurtarıyor bazı yerlerde; çünkü film yönetmen tarafından yeterince duygusal aktarılamamış.etkileyici olma adayı; ama sırf oyuncular için bile izlenebilir. dram türünü, konuyu ve filmdeki oyunculukları çok sevdiğimden kısmen 8/1oher şeye rağmen 11:11 ve ?Max? jestleri gayet güzeldi. :)
    koala70
    koala70

20 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Julia Roberts,Ryan Reynolds,Willem Dafoe, Carrie-Anne Moss gibi usta oyuncular,bir çok kez sinamlarda gösterdikleri ustün parformanslarından dolay severek izlemişizdir.Bu oyuncular,bir çok kez senaryo kötü olsa daha,gösterdikleri üstün performas sayesinde filmleri kurtaracak kadar yetenekli birer ustadırlar...Konu Bahçemdeki Ağustos Böceklerine gelince,aynı şeyi söylemek mümkün değil.Oysa ki filmi izlemeden önce oyuncularını okuduğunuz zama,bu film kaçmaz diyorsunuz.Ama malesaf,üzülerek söylüyorum ki,bu film gerçekte izlenilecek gibi değil.Sadece ustaların film karelerindeki bir kaç güzel dansını izlemekten başka birşey göremeyeceksiniz.5,5/10
    jemal-1081
    jemal-1081

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    duygusal ve içten bir film.oyunculuklar gerçekten çok güzeldi.bazı arkadaşlara da hak veriiyorum beklentileri heyecanlı ve aksiyon içeren bir film olanları pek tatmin etmeyecek film.bu yüzden bazı arkadaşlar çok sıkılmışlar.sıradan filmlerden sıkılanlar için farklıbir bakış açısı ve bu puanın çok üstünde bir puanı hakediyor.8/10
    Ertan Can
    Ertan Can

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bu film beyazperde de 4,2 rating mi almış! İnanması imkansız. Filmin atmosferi ağır olsada filmin içinde bambaşka duygular vardı. Zevkler tartışılmaz ama film hak ettiğinin çok altında.
    ju-ro
    ju-ro

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Julia Roberts karnı burnunda büyülüyor ..