Gerçek Masallar
    3,8
    Gerçek Masallar hakkında görüşlerin ?

ekinnn
    ekinnn

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    adam sandler süper yaa, ben çok beğendm filmi, birkaç sahne dışında kahkahalara boğulmuyorsunuz ama sürekli tebessüm ediyorsunuz, tatlı bir film :)
    papatya-gizo
    papatya-gizo

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlarla gidildiği zaman biraz kendinizi eğlenmek için biraz sıkınca güzel espriler çıkarabileceğiniz bir film.Fakat filmden hayata dair elle tutulur bir pay çıkarmak zor...
    canerdemo1907
    canerdemo1907

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    adam sandler in bütün film lerini izledim. bence en kötüsü zohan dı (aralarında tabi). bunu izlemekte geç kaldım. ama iyi olacağını düsünüyorum
    3rk4nc4n
    3rk4nc4n

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    sonuc olarak flimde Adam Sandler gibi bir oyuncu soz konusu bun butun flimlerini izledim ve bu gune kadar kotu bir flimini gormedim bu flimin de kotu olası için bir sebep goremiyorum bence izlemeye deyer
    karyadoryan
    karyadoryan

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    güzel bir film hem komik hemde akışı çok iyi ben ilk günü gittim Adam sandler oynicakta gitmicek miyim?:D:D
    Creyk-van
    Creyk-van

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Gitmeden önce çok ön yargılı olmuştum Bu filmden önce ink hearta gitmiştim ve bu filmin ink heartin biraz daha çocukcası oldugunu düşünmüştüm ama kesinlikle öle diildi çocuk filmi gibi ama büyüklerinde kesinlikle sıkılmadan izleyebilecekleri bir film akıcı ve eglenceli bir film ve değişik bir konusu var kesinlikle ön yargılı olmayın gidin bence begeneceksiniz
    bankacimutaf
    bankacimutaf

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bence gayet sempatik,şiir tadında bir film.çekimlerde süper.kesinlikle tavsiye ederim.
    hasankatranci
    hasankatranci

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Filmi bugün izledim ve hiç beğenmedim.Konusu çok zayıf.Verilen paraya ve zamanna yazık gitmeyin..
    cigdem-alptuzun
    cigdem-alptuzun

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bu adamı,filmlerini çok seviyorum kızımda bende çok eğlendik,adam sandler filmlerini sevenler bilirler bilin bakalım kızılderili rolünde kim çıkacak :)) 8/10
    Beethoven-2
    Beethoven-2

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Çok boş ve gereksiz bir film bu ya :( Adam Sandlerın 'eh işte idare eder' diyebileceğim oyunculuğu ve komiklikleri, bir de esas 'August Rush' filminden tanıdığımız Keri Russellin (Jill) şiriniği ve güzelliği hatrına en iyi 5 verebilirim. Konusu itibariyle 10 üzerinden 3lük bir film aslında. Benjamin Button gibi bir film dururken buna para vermeyin derim, zaman ve para kaybı.
    yavuzuns
    yavuzuns

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    İkidir yanlış filmlerde oynadığını düşünüyorum Adam Sandlerın. Bilmem kaçıncı sınıf amerikan çocuk filmi olmuş diye düşünüyorum. Güzel komedi yapıyor ama projeler yanlış. Tercihlerini iyi yapmalı. Zaman zaman birçok oyuncuda görüyoruz bu durumu. 50 First Dates tadında filmler bekliyorum ondan.
    rockhacker-2
    rockhacker-2

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    fılm gercekten cok guzeldı.cok eglendım
    iihunter54ii
    iihunter54ii

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    film süperdi. hele final sahnesi beni bitirdi.sonu süper uydurmuşlar.(komedi seven arkadaşım sana seslenıyom bence bu film mi izle:D)
    emrelaxstyle
    emrelaxstyle

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ben stiller ın müzede bir gecesi ile neredeyse eşdeğer bir film ama tıpkı onun gibi izlenmeye değer ve çok güzel bir film...
    t-26
    t-26

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    adam sandler,zohandan sonra dağılan imajını toparlamaya çalışıyor bence.film gayet düzgün.sevgilinizle,çoluğunuzla çocuğunuzla izleyebilceğiniz türden hoş güzel bir film.tavsiye ederim.