Zohan’a Bulaşma
    2,7
    Zohan’a Bulaşma hakkında görüşlerin ?

g-anubis
    g-anubis

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Bencede en gereksiz filmlerden biriydi baya gereksiz sahne vardı filmde tek gördüğüm yaşlıları mutlu eden bi zohandı başka söze gerek yok Jigolo Zohana 10/1
    volkanakcay1981
    volkanakcay1981

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Adam Sandler neden böyle gereksiz bi filmde oynadı bilmiyorum ama yinede kendisini takip etmeye devam edicem.seyretmediyseniz bişey kaybetmediniz.seyredicem diye ısrarcı olmayın.
    yigidoo87
    yigidoo87

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    adı üstünde işte bulaşmayın bu zohana..sinema tarihinin en gereksiz filmlerinden biridir..1/10
    Ilker K.
    Ilker K.

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bence gayet güzel bir film, hiç sıkılmadan eylenerek izledim...
    dr-
    dr-

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Film çok boş..Epriler olsun,Amerikanın hayranlık bırakan dostluğu(!) olsun..Adam Sandlerın kariyerinde ciddi sorun yaratmayacak film ancak izlemeyebilirsiniz de..
    Majör-2
    Majör-2

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Valla filmi izledikten sonra Adam Sandler gibi kariyeri olan bir adamın nasıl olup da böyle bir filmin senaryosunu yazdığına ve başrolü oynamasına şaşırdığımı söylemeliyim.Adam Sandlerin belki de en kötü filmi.Boşa harcayacak 110 dakikanız varsa izleyin yoksa hiç bulaşmayın...5/10
    akg49
    akg49

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    film başlarken iii bir komedi filmi izleyeceği hissi veriyor zaman ilerledikçe ise yine olmamış dıyorsunuz
    sugarly-2
    sugarly-2

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    öncelikle belirtmeliyim ki; hollywood gerçekten can çekişiyor.. film çok güzel bitti gerçekten..barışsever amerika yaptı yine yapacağını..amerikada filistinlilerle israilllerin dost olmasını sağladı..ama bu barışı ortadoğuda sağlayamıyor..neden acaba? ne mutlu "zohanlara,rabinlere,şaronlara" bulaşanlara..
    ahcako
    ahcako

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    günümüz siyasi olaylarıyla çok güzel dalga geçen zekice yazılmış bi senaryosu var..ben çok eğlendim zohan karakteri çok orjinaldi..ama gereksiz fazlalıkta cinsel muhabbet bunaltıyor..aile ile izlenecek bi film değil.. ama yine de muhakkak izleyin bence..8/10
    bluem26
    bluem26

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Hakikaten zohana bulaşmayın... Bu güne kadar izlediğim en iğrenç filimlerden biri :(((
    kuzenkardesligi
    kuzenkardesligi

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    cok saçma ve kötü bir film. 2/10 sırf adam sandler için..
    Buster-2
    Buster-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Yine Amerikalıları ve tabii ki Amerikanın kuruluşundan beri baş müttefiki ve can dostu İsraili hoş ve barışçıl, Müslümanları ve Müslüman Filistinlileri Terörist olarak gösterme amacıyla yapılmış absürd bir film..
    ismailtezel
    ismailtezel

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    tamamen absürd bir film bence hiç bulaşmayın
    t-26
    t-26

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    eminim bu film bir Türk filmi olsa çok beğendim diyenlerin yüzde 90ı filmi yerden yere vururdu ama yabancı film olduğu için iyide olsa kötü de olsa her zaman sempatiyle yaklaşılıyor.anlamak mümkün değil bu filmin neresi güzel.saçma sapan hareketlerle ve cinsellikle dolu bir film.hiçbir komik sahnesi yok samimi söylüyorum filmin tamamı saçmalık.benden size tavsiye bu filmi illa izlemek istiyorsanız kesinlikle sevgilinizle veya ailenizle izlemeyin.10 üzerinden 3 puan veriyorum o da adam sandlerin hatrına.kendisine yakıştıramadığım bir film.
    buycualpp
    buycualpp

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    adam Sandlerın tüm filmlerini izledim. The waterboy,Big Daddy,Mr. Deeds,the wedding singer,anger management,click,50 first date falan filan işte walla izledim hepsini...
    Bence bu zohan karakteri(hele ki saçlar neydi öyle ya:(:(:(: ) bence adama hiç ama hiç uymamış. biz adam sandlerı hep iyi karakter hani böle ailecek izlenecek türde filmlerin adamı, al ananı babanı çoluğu çocuğu hem izle hem bebelerine ders gibi filmlerde izledik öyle sevdik.
    ama bu karakter yaşlı genç dinlemeden sadece şeyinin yönünde ilerleyen,süper kahraman mı yoksa normal insan mı belli olmayan(kurşunu burnuyla tutuyor ya) bir karakter. Filmin sonuna doğru biraz adam Sandler havası gelmiş filme hani tek kadın tek organ ayağı falan ama o da kurtarmamış.
    Adam Sandler da haklı olabilir adam hep aynı tarz filmlerde oynayacak diye bişi yok ama biz onu öyle sevdik beni çok şaşırttı ve gerçekten büyük bir Adam hayranıyken filmde ondan resmen tiksindim.
    filme puan vermem gerekirse bence 3/10 bu kadar...