Adam Sandler dan daha iyi bir yapım beklerdim ama oyunculu ve bu role hazırlanışıyla alkışları hakeden biri gerçekten..Ben filmi Adam Sandler ın da etkisiyle sonuna kadar keyifle izledim..Ama tabiki daha iyi bir yapım bekliyorduk..
Her ne kadar Türk Kültürünün ters düşeceği bir film olsa da,15-25 yaş arası gençlerin (özellikle erkeklerin) bir araya gelip eğlenmek için izleyebileceği eğlenceli bir film...6,5/10
Adam SandLera Çok ağıR eLeştiriLer yapıLmıŞ. unutMayaLım ki dünyada Sadece biz yaşamıyoRuz. Türk geLeneK ve GörenekLerine Aykırı SahneLer oLabiLir Fakat AmerikaLıLar ve Avrupalılar için bunLar gayet normaL şeyLer ve onLar bu fiLmi izLerKen Çok eğlenmişLerdiR. O yüzden Adam Sandlerı eleştirmemeK gerekiR. bu fiLm bi israiL veya Filistin sitesinde oylamaya SunuLsa 0 puan aLır. biRkaç Amerikan ve Avrupa Kaynaklı sitede Araştırdım veriLen puanlar ve yapılan yorumlar oLdukça iyi. Eminim birçoK kişi önyargılı olarak Filistini kötü gösterdiğini düşünüyor. Fakat tam aksine tamamen tarafsız olarak Barışı mizahi bir şekiLde Savunan bir film. ben Çok beğendim. Siyasi olarak bakmazSanız Çok eÐlenceli vakit Geçirebilirsiniz. Kız arkadaşınızLa veya aiLenizLe izLeyebiLeceğiniz bir fiLm değiL. Ama arkadaşLarınızla veya tekbaşınıza Gayet güzeL vakit geçirebilirsiniz.
adam sandler beni büyük hayal kırıklıgına ugrattı... Sırf para için yapılmış gişe filmiydi. gerçekten çok severek izliyodum adam sandlerı fakat bu filmle gözümde değeri düştü. gerçi bu onun umrunda olmaz. o parasını saymaya devam eder... hayal kırıklıgı bu olsa gerek..
Yorumlarda çoğunluk beğenmesede ben çok beğendim.Uzun zamandır izlediğim en eğlenceli filmlerden birisiydi ve heleki Adam Sandlerın en kötü filmi diyenlere inanmayın.Filmin büyük çoğunluğunu kahkahalarla izledim.Ayrıca yıllardır süren ortadoğu sorununun iki tarafına trajikomik ve eğlenceli espirilerle barış mesajları vermesi filmin diğer güzel yanı.Filmi anlamak lazım biraz...10/8
önemli olan filmdir diyorum aktörler sonra gelir diyorum ama bu adam sandler hakkaten sinemanın yüz karası komedi diye izlediğim hiçbir filmi beni güldürmedi hiçbirindede sempatiklik kurgu duygusallık görmedim. sıradanlıktan yüzeysellikten kurtulmayan filmlerinden bıktım resmen
adam sandler benim için bitmiştir. her ne kadar izlemeye devam edecek olsamda bu film aklıma geldikçe sandleri sandler gibi izleyemeceğim. bu ne rezalet bi filmdir ve bunuda komedi olarak sunuyolar insanlara.Allahtan tek başımaydım seyrederken.sandelerin filmlerini alırken artık daaha seçici olacağım.ailemle seyrediyor olsaydım rezil olacaktım.herkesin kaldırabileceği sahneler değil bunlar. erotik yazın baride bilelim ne olduğunu.komedi namına sıfır sandler namına rezalet bi film.
Tek kelimeyle iğrenç.Sandlerın en kötü filmi bence.Bi kere konu yok ve çok abartılmış boşuna paranızla rezil olmayın.10/3 o 3 de Adam Sandler hayranı olduğum için
film ozhan nın saçkesmeye basladı an dan sonra koptum gülmekten yarlere yattım. bence filmmin heryeri güzel oyunçuları iyi seçmişler özelikle (Sandler) ZoHaN 2 de çıksa çok güzel olcak.film yapımcılarına teşekürler
Ara ara gülme krizleri geçirten yerler vardı.Özellikle tarz olarak Borata çok benziyor.Kötüleyen arkadaşlara kanmayın.Ne çok iyi ne çok kötü,izlerseniz birşey kaybetmessiniz.