96 Saat
    4,3
    96 Saat hakkında görüşlerin ?

husamdikit45
    husamdikit45

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Öncelikle bir filmden istediğiniz aksiyon ve heyecansa tam 10 numara bir film. Ama her yönüyle kapsamlı bir film olduğunu söylemek doğru olmaz. Filmde birçok mantık hataları mevcut. Bir Amerikalı Parise kalkıp geliyor ortalığı savaş alanına çevirip çekip gidiyor çok saçma. Avrupayı tekinsiz bir yer olarak gösteriyor oysa Amerikadaki suç olaylarına baktığımızda Avrupanın daha güvenilir olduğu su götürmez. Amerikayı göklere çıkarma filmin arka planına iyi yerleştirilmiş.Bir de verilmek istenen mesaj kızınızı dizinizin dibinden ayırmayın tabi böyle bir babaya sahipseniz her yere gözü kapalı gidebilirsiniz!!! Yine de izlerken keyif alacağımız bir film tavsiye ederim...
    Mertkan05
    Mertkan05

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    çok iyi bir yapıt degil çok basitçe çekilmiş sahneler ..
    kafkas29
    kafkas29

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    fransız yapımı bir film fakat Fransız polis teşkilatını bile kötü gösterebilecek kadar özgür.aksiyon severler filmi kaçırmasın
    erhancetin
    erhancetin

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bu akşam ne film izlesem diye sakın düşünmeyin ve bu filmi seçin.pişman olmayacağınızı temin edebilirim.filmin kahramanının performansı süperdi.daha çok filmde görmek isteriz.bu arada filmde adamın eski mesleğini bir türlü çözemedim.
    dra-kula
    dra-kula

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film. adama bayıldım.... kıza sinir oldum.... karısını dövmek istedim...tek kişilik orduydu... özellikle telefonun yerinin tesbit edilmesi sahnesi çok akıllıcaydı.neticede bunların hepsini tek yapması çok zor olsada bu kusurunu görmüyorumherkese tavsiye ederim 10/8.5
    burcuhazal
    burcuhazal

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    yüksek dozda aksiyon..daha filmin ilk sahnesinden filmin gidişatı tahmin edilebiliyo ama zaten eğer bi filmde aksiyon sahneleri kuvvetliyse kurgu biraz sönük kalıyor zaten..
    Seza
    Seza

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Harika bir aksiyon filmi.Kesinlikle izleyin.
    Said Yılmaz
    Said Yılmaz

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    harika bi film kesinlikle izleyin
    aheyahey
    aheyahey

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    bu filmi izlemeden aksiyon filmi izlemeyin
    volkanick
    volkanick

2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    Gökten düşen ufak bir kar tanesi başkalarıyla birleşip yavaşça büyümektedir.Yuvarlanır yuvarlanır..yuvarlandıkça bir çığa dönüşür.İşte bu film çok durgun başlayıp giderek hız kazanan temposuyla çığ gibi kopup gidiyor.Esasında senaryosu çok farklı değil ancak benzerlerinden farklı olarak esas adamı bir melek yada kusursuz bir kahraman olarak sunmuyor bize.Esas adam kendi kızını kurtarabilmek için masumlara zarar vermekten çekinmiyor ve karşılaştığı diğer mağdurları kurtarmak için bir çaba sarfetmiyor bu durum kahramanımızı daha gerçekçi kılıyor.Bence izleyin.
    b-ozgurturhan
    b-ozgurturhan

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    sağlam bir film. soluksuz izledim...
    hasanyazici1986
    hasanyazici1986

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlenmesi gereken bir film şimdiye kadar nasıl izlemedim onu düşünüyorum
    timsah8342
    timsah8342

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    muhteşem bir aksiyon şöleni bir babanın kızı için neler yapabileceğini perdeye çok güzel yansıtmış
    mehmet4427
    mehmet4427

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    izlemeyen bosuna dunyada yasiyor sadece bu yeter baska soze gerek yok arkadaslar
    ultraslan1905antifener
    ultraslan1905antifener

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    müthiş bir film bu film için ne dene bilirki aldığı puandna daha iyisini hak ediyor