husamdikit45
20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle bir filmden istediğiniz aksiyon ve heyecansa tam 10 numara bir film. Ama her yönüyle kapsamlı bir film olduğunu söylemek doğru olmaz. Filmde birçok mantık hataları mevcut. Bir Amerikalı Parise kalkıp geliyor ortalığı savaş alanına çevirip çekip gidiyor çok saçma. Avrupayı tekinsiz bir yer olarak gösteriyor oysa Amerikadaki suç olaylarına baktığımızda Avrupanın daha güvenilir olduğu su götürmez. Amerikayı göklere çıkarma filmin arka planına iyi yerleştirilmiş.Bir de verilmek istenen mesaj kızınızı dizinizin dibinden ayırmayın tabi böyle bir babaya sahipseniz her yere gözü kapalı gidebilirsiniz!!! Yine de izlerken keyif alacağımız bir film tavsiye ederim...
bu akşam ne film izlesem diye sakın düşünmeyin ve bu filmi seçin.pişman olmayacağınızı temin edebilirim.filmin kahramanının performansı süperdi.daha çok filmde görmek isteriz.bu arada filmde adamın eski mesleğini bir türlü çözemedim.
çok güzel bir film. adama bayıldım.... kıza sinir oldum.... karısını dövmek istedim...tek kişilik orduydu... özellikle telefonun yerinin tesbit edilmesi sahnesi çok akıllıcaydı.neticede bunların hepsini tek yapması çok zor olsada bu kusurunu görmüyorumherkese tavsiye ederim 10/8.5
yüksek dozda aksiyon..daha filmin ilk sahnesinden filmin gidişatı tahmin edilebiliyo ama zaten eğer bi filmde aksiyon sahneleri kuvvetliyse kurgu biraz sönük kalıyor zaten..
Gökten düşen ufak bir kar tanesi başkalarıyla birleşip yavaşça büyümektedir.Yuvarlanır yuvarlanır..yuvarlandıkça bir çığa dönüşür.İşte bu film çok durgun başlayıp giderek hız kazanan temposuyla çığ gibi kopup gidiyor.Esasında senaryosu çok farklı değil ancak benzerlerinden farklı olarak esas adamı bir melek yada kusursuz bir kahraman olarak sunmuyor bize.Esas adam kendi kızını kurtarabilmek için masumlara zarar vermekten çekinmiyor ve karşılaştığı diğer mağdurları kurtarmak için bir çaba sarfetmiyor bu durum kahramanımızı daha gerçekçi kılıyor.Bence izleyin.