96 Saat
    4,3
    96 Saat hakkında görüşlerin ?

pink-panther06
    pink-panther06

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    puanına aLdanmayın çokda iyi bi fiLm değiL!
    keymanx
    keymanx

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Aksiyon sahneleri güzeldi ama araba geminin üzerine uçacak sanmıştım ama olmadı yine de iyi film.
    sugosu3454
    sugosu3454

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlerken sıkılmayacağınızı garanti edebilirim hikayede kopuk bir nokta yok ve çok sürükleyici bir buçuk saat nasıl geçti inanın anlamadı liam neesonun performansıda gerçekten çok etkileyici o yaşına rağmen aksiyon sahnelerinde çok iyiydi avrupa turuna çıkmayı düşünenler bu filmi izlesinler önce:D
    umuteks
    umuteks

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    üzerinizde etki bırakan bir film değil ama keyifle hiç bir an bile sıkılmadan izleyebilirsiniz izlerken hep şimdi nolucak diye merak içindeydim çok güzel bir yapım 10/8.5
    muhtekulade
    muhtekulade

5 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bir şey ekleyeyim. :) Bu amca yaşını başını almış, bunun vereceği aksiyondan ne olacak diyenler izledikten sonra 'vay anam vay' diyecekler :)
    ahmetemmi23
    ahmetemmi23

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    1 haftadır aksiyon filmi izliyorum hepside ünlü oyuncu ve görsel efektle işi götürmüş sıkıcı filmler. bu film apayrı bir şey, leon filminden sonra bu filmi tek geçerim.her dakikasını heyecanla izledim.hakkında yorum yazdığımda tek film bu
    lovejunkie
    lovejunkie

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    hızlı,güzel,aksiyon dolu ve bol gerilimli bi filimdi ve çok beyendim.son zamanlarda izldiğim aksiyon filimlerinin en iyisi diyebilirim.konuda gayet güzeldi.
    ozanucar01
    ozanucar01

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    şu ana kadar düzinelerce aksiyon filmi izledim ama bu film içlerinde en iyisiydi.kesinlikle tavsiye ediyorum.10/10
    ayse-halici-92
    ayse-halici-92

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    müthiş bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.senaryo çok iyi, filmin görüntü kalitesi gayet güzel ve oyuncular çok başarılı.filme 10 üzerinden 10 veriyorum doğrusu.izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim... ;)
    Meet-in
    Meet-in

13 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Çok abartılacak bir film değil bence.Halihazırda klasik aksiyon filmleriyle aynı düzeyde.6/10
    xxl3346
    xxl3346

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    sinemada izlemediğim için pişmanlık duyduğum ender filmlerden birisi... 10/9
    PraEt0r1aN
    PraEt0r1aN

9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Film çok eski ama yeni çıktı sinemaya ama çok güzeldi sürekliyici bir konusu vardı 8.5/10
    seymaerisen
    seymaerisen

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    biraz abartı olsada, bence keyifle izleyeceğiniz bir film .. ben hiç sıkılmadım, tempo düşmüyor zaten. aksiyon gayet iyi.. pişman olmazsınız.
    gordeslideniro
    gordeslideniro

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Mantık kurallarını bir kenara bırakarsak eğlencelik güzel bir film.
    delicewatt
    delicewatt

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    eli yüzü düzgün aksiyon filmi izlemek isteyenler için iyi bir seçim, pişman olmazsınız