kesinlikle izlerken sıkılmayacağınızı garanti edebilirim hikayede kopuk bir nokta yok ve çok sürükleyici bir buçuk saat nasıl geçti inanın anlamadı liam neesonun performansıda gerçekten çok etkileyici o yaşına rağmen aksiyon sahnelerinde çok iyiydi avrupa turuna çıkmayı düşünenler bu filmi izlesinler önce:D
üzerinizde etki bırakan bir film değil ama keyifle hiç bir an bile sıkılmadan izleyebilirsiniz izlerken hep şimdi nolucak diye merak içindeydim çok güzel bir yapım 10/8.5
1 haftadır aksiyon filmi izliyorum hepside ünlü oyuncu ve görsel efektle işi götürmüş sıkıcı filmler. bu film apayrı bir şey, leon filminden sonra bu filmi tek geçerim.her dakikasını heyecanla izledim.hakkında yorum yazdığımda tek film bu
hızlı,güzel,aksiyon dolu ve bol gerilimli bi filimdi ve çok beyendim.son zamanlarda izldiğim aksiyon filimlerinin en iyisi diyebilirim.konuda gayet güzeldi.
müthiş bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.senaryo çok iyi, filmin görüntü kalitesi gayet güzel ve oyuncular çok başarılı.filme 10 üzerinden 10 veriyorum doğrusu.izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim... ;)