Öncelikle film tek kelimeyLe mükemmeLdi bana göre..Aksiyon fiLmlerinde başta verdiği heyecan önemlidir..Bu fiLmide büyük bir heyecanla izlersiniz gerçekten.Senaryo biraz basit gelebilir ancak film hiç öyle deiL,heyecanLı ve durdurak biLmeyen bir aksiyon,sürükLyicik....Emekli bir ajan babanın çoçuğu bir çete tarafından kaçırılır.Babada elindeki tüm imkanLarı abartılı bir şekiLde kullanarak çoçuğunun kurtulması için elİnden geleni yapar...Ama bu filmde mantık aramamanızı öneririm..Mantık hataLarı mevcut filmde....Liam Neesonun harika performansı..Aksiyon ve süper aksiyon sahneLeri,akıcılık ve heyecan yönünde 10 numara..Tereddütsüz izlemenizi öneririm...
Liam Neeson aksiyon sahnelerinde sanki 56 lık değilde 26 lık bir genç gibi dövüşüyor..Bu yaşta böylesine bir rol ve üst düzey performans.Kedi ve 100 tane fare.Kaybedilen ahlak ve ardından gelen derin darbe..Mükemmel10 üzerinden 8
luc bessonun ismi ne zamandir vasat alti filmlerde geciyodu fakat bu film oldukca basarili her ne kadar senaryoda aciklarda olsada gerilimi koruyup sonuna kadar ilettiriyor,liam neeson da zaten her zaman ust duzey oyunculuk sergiler ne zamandir izlerim hic kotu oyunculugunu gormedim.
Çok Mükemmel bir aksiyon filmi,kesinlikle izlenmesi gereken bir film bence,oyunculuklarda muhteşem aksiyonda muhteşem dövüşlerde muhteşem kısacası Good Luck :)
Bir babanın kızı için ne yapabileceğini çok iyi anlatan bir film.Ben Luc Besson yapımlarını beğenirim.Bu sefer yönetmen koltuğunda Luc Besson yok ama bu filmin senaristliği Luc Bessona ait....Ben bu yapıma 10 üzerinden 8 puan verdim...
İşte ben böyle filmler izlemek istiyorum.Zeki ve sürükleyici.Klasik bir intikam filminin nasıl çekileceğine en iyi örneklerden biri Taken.Liam Neeson ın Jason Bourne a parmak ısırtacak performansının yanısıra su gibi akan bir doksan dakika vaadediyor.Eleştirilecek yanı çok klasik kaçan finali ve muhafazakar tavrı.Bunlar da zaten Luc Besson ın Amerika da para kazanma formülünün yansıması.
tam anlamıyla mükemmel harika muhteşem kelime bulamıyorum 10 üzerinden 10 veriyorum böyle bir film beklemiyordum açıkcası vakit geçimek için izlemiştim.gerçektende harika..