Heyecan isteyenlere tavsiye edebileceğim bir macera filmi. Bir takım mantık hatalarına takılmazsanız zevkle izleyebileceğiniz türden hızlı ve merak uyandırıcı.
Gökten düşen ufak bir kar tanesi başkalarıyla birleşip yavaşça büyümektedir.Yuvarlanır yuvarlanır..yuvarlandıkça bir çığa dönüşür.İşte bu film çok durgun başlayıp giderek hız kazanan temposuyla çığ gibi kopup gidiyor.Esasında senaryosu çok farklı değil ancak benzerlerinden farklı olarak esas adamı bir melek yada kusursuz bir kahraman olarak sunmuyor bize.Esas adam kendi kızını kurtarabilmek için masumlara zarar vermekten çekinmiyor ve karşılaştığı diğer mağdurları kurtarmak için bir çaba sarfetmiyor bu durum kahramanımızı daha gerçekçi kılıyor.Bence izleyin.
Ben maalesef ilk önce ikinci filmi izlemiş oldum. Ve o iğrenç filmden sonra daha eli yüzü düzgün bir film olan 96 Saati izledim. Filmin konusu basit; CIA ajanı emeklisi bir adam kızından ayrı yaşıyor ve bir gün kızı kaçırılınca kızını kurtarmak için peşine düşüyor. Aksiyonu bol, gerilimi idare eder düzeyde, "eh işte, izlesem de olur, izlemesem de" diyebileceğiniz bir film. 6,0/10
Senaryoyu genişletmek ve derinleştirmek adına yapılan doğru hamleler. Filmdeki başrol oyuncusunun güzel performansı ve baştan sona bitmeyen bir aksiyon. Oturun ve izleyin. Hayatınızın 1.5 saatine heyecan katın :)
luc bessonun ismi ne zamandir vasat alti filmlerde geciyodu fakat bu film oldukca basarili her ne kadar senaryoda aciklarda olsada gerilimi koruyup sonuna kadar ilettiriyor,liam neeson da zaten her zaman ust duzey oyunculuk sergiler ne zamandir izlerim hic kotu oyunculugunu gormedim.
tek kelimeyle harika bir film.hem gerçekçi hem ders alınması gereken bir film.aksiyon sahneleri 'bourne serisi' kadar başarılı birebir dövüş sahneleri süper.mutlaka izleyin.
Bir babanın kızı için ne yapabileceğini çok iyi anlatan bir film.Ben Luc Besson yapımlarını beğenirim.Bu sefer yönetmen koltuğunda Luc Besson yok ama bu filmin senaristliği Luc Bessona ait....Ben bu yapıma 10 üzerinden 8 puan verdim...