Barselona, Barselona

jamesbond-2
jamesbond-2

22 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Sıradışı ilişkilerin anlatıldığı,sıradışı bir film.Müzikler ve Barcelonanın görüntüleri harika keza oyunculuklar da.Ben tatmin oldum fazla beklentiye girmeden oturup izlenecek düzgün bir yapım...
ill-key
ill-key

10 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Şirin bir film.. Kendini sevdiriyor, sıcak mekanlar,oyunculuklar çekiyor kendine.. Bazen keşke orda olsam diyebiliyoruz tarihi güzellikleri görünce.. Filmde anlatılanmaya çalışılan karışık ilişkiler yumağı klasik W.Allen tarzı.. Bu tarzı seviyosanız kaçırmayın.Genel anlamda seyredilebilir ama çok şey beklemeyin.10/7,5..
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Woody Allen sinemasinin keyifli,hos ama bos filmlerinden biri ne yazik ki(Woody Allen sever birisi olarak söylüyorum). Izlerken sikilmadim film kendini izlettirdi Ama ask,çok eslilik üzerine söylemek istedigi seyleri çok gözümüze sokmus üstad bu sefer. Yine de sunlar için izlenir -Spoiler- Scarlett Johansson ve Rebecca Hall (hatta Javier Bardem) karakterlerinin 180 derecelik dönüsümü kör gözüm parmagina da olsa keyifliydi. Yillar sonra gelen yorum: Evet hala ''hafif'' bir film oldugunu düsünüyorum, ama oldukça keyifliydi galiba :), biraz fazla agir elestirmisim sanirim.
cougarcop
cougarcop

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu kadar iyi kadroya rağmen beni pek tatmin etmedi film. sıradışılığı yada gayri nizami aşk değil rahatsızlık veren...farklı bir şey..bence Allen bu kez yapamamış.. yada herkesin beğeneceği türden bir şey yapamamış..o kadar güzel ve başarılı kadın oyucluların yanı sıra bardemli bir kadro ve Allenin yönetiminde daha farklı bir tat bekliyor insan.. çekimler, müzikler ve barselona çok güzel olsa da filmi güzelleştiremiyorlar maalesef..
Chuck-Cole
Chuck-Cole

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir arkadaşın yorumuna takıldım. Film güzeldi ama Türk filmleri içinde bundan daha güzel filmler cidden var. Küçümsemek haksızlık olur.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
beklediğim kadar akılda kalıcı olduğunu söyleyemem.filmin artıları müzikleri,renkleri,ispanya ve barcelona ortamını harika oluşturabilmesi ve hissettirmesi,ve bunun yanında tabii ki penelope ve javierdi benim gözümde.diğer karakterler çok da derinlik istemiyor zaten,vicky ve cristinayı kastediyorum.çok da içime sinerek öneremem ama allen sinemasını takip ediyorsanız bu halkayı da görebilirsiniz.fazla başarılı bir film beklemeyin derim.
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Şubat 2010 tarihinde eklendi
penolope cruz un oyunculuğu için dahi izlenebilcek bir film bence...biraz tuhaf ama yinede woddy allen a saygıdan izlenmeli...güzel bir film ama sadece güzel fazla öteye geçemiyor...ben 7 verdim...
mehtap6
mehtap6

27 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
konusuyla cok farklı zaman zaman boyle de olmazki dedirten bir film..amaa oyunculuk,goruntuler,müzikler mekanlar okdr şahaneki sadece bunlar için bile izlenir.ki farklı bir hikaye ama gayet süper işlenmiş :)
mrs-durden
mrs-durden

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
mutlaka izlenmesi şart olmasa da izlerken hoşuma giden özellikle güzel müzikleri ve barcelona görüntüleriyle keyif veren bir film oyuncular rollerine harika uymuşlar özellikle penelope cruz a bayıldım bu filmde
Sdk-JK
Sdk-JK

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Woody Allendan yine ilginç bir film.Genel olarak hoş bir filmdi ama izlenmesede hiç bir şey kaybetmezsiniz.Sonuda pek tatmin edici değildi.Müzikleri güzeldi.10/7
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Ayy bu tür ne istediğini bilmeyen erkeklerden nefret ediyorum. Üç kadına birden romantik duygularla yaklaşıyor ama hiçbiri ona tam olarak sahip değil. Ve bu bir kadın için çok kötü bir durum. Böyle mide bulandırıcı bir erkek profilini gözler önüne sermiş. Açıkçası film biraz sinir bozucuydu. Ama yinede izlenebilir.
ekinnn
ekinnn

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok farklı bir film olduğunu öncelikle itiraf etmem lazım. Müzikler ve tabi oyunculuklar da çok başarılı, ama senaryo ve kurgudan hiç haz etmedim, ahlaksızlığı meşru bir zemine oturtmaya çalışmış woody allen, kendisiyle ilgili bi durum war da çözemedm tam. 6/10
sasili
sasili

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir film.
kardelend
kardelend

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmin müzikleri ve görüntüleri müthişti. her zamanki gibi işte bi woody allen filmi diyorsunuz. filmin asıl kahramanı şüphesiz maria elena rolüyle penelope cruzdu. onun sahneleri gelsede izlesek diye bekledik film boyunca. başka biri seçilseydi hata olurdu. dörtlü arasında çarpık bir ilişki olsa da film boyunca o kadar normal geliyorki, vickynin normal konuşmaları sanki çok kötü ayıp birşey söylüyormuş gibi geliyor. filmin kendisini beğenmeseniz bile, sırf o muhteşem barcelona görüntüleri için bile izlenmeye değer.
AYÇA B.
AYÇA B.

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
evet değişik bi filmdi.kötü değil ama çok başarılı da değildi.değişik bi konuyu ele alan bunu barselonayla birleştiren ve basarılı oyunculukları içinde barındıran bi dramdı..