Bahadır Yılmaz
25 Mart 2020 tarihinde eklendi
bu film oldukça dokunaklı,üzücü ve iç ısıtan bir film.filmi izlerken canım çok sıkıldı ama gerçek anlamda değil,olan olaylardan dolayı canım çok sıkıldı. gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmlerinden birisidir. pixara ve disneye çok teşekkür ler 5/5
Bence tüm zamanların en iyi animasyon serisi bu seridir. Bu film 11 yıl aradan sonra gelmişti. Karakteri özlemiştik. Final hüzünlüydü :( Film hayat dersi verir gibiydi.
Bütün seriyi arka arkaya izledim ve üç serideki göndermeler, espriler yıktı geçti beni. Konusu çok klasik olmasına rağmen bunu yansıtılabilecek en eğlenceli şekilde yansıtılmış. Özellikte oyuncakların el ele tutuştukları sahne unutulmazdı ve barbie olayına bayıldığımı söylemeliyim.
güldürmenin yanında gerilim yüksek olduğu en son sahneler beni mahfetti. özelli yanmayı kabul ettiklerinde hepsinin elele tutşması duygusal anlar yaşamama sebep oldu.
İlk filmin 15. yıldönümünde çıkan ilk dakikasından itibaren gözyaşlarına boğulabileceğiniz kadar duygusal, yerinizde oturamıyacağınız kadar heycanlı, hiç düşmeyen temposu ve kahkaha bombardımanıyla mükemmel bir animasyon ve büyük bir başyapıt.Diğer filmlerde inanılmaz güzeldi ama burun farkıyla(ispanyol versiyonu Bazz) hem serinin en iyisi hemde sinema tarihinin en iyi iki animasyonundan biri.
Her Toy Story yapımında yaptığım klasik yorumları Toy Story 3 içinde tekrarlamak istiyorum.Eğer içinizde ufakta olsa bir çocuk varsa ve içinizdeki o çocuğu biraz şımartmak mutlu etmek istiyorsanız size Toy Story yapımlarını önerebilirim.Sonuç olarak ben Toy Story 3 e diğer Toy Storylere verdiğim puanı yani 10 üzerinden 8.5 puanı veriyorum.