toy storynin son halkası da komedi,eğlence ve hüznü birlikte sunuyor bizlere.muhteşem yaratıcı bir kadr var,ve gerek seslendirmeler olsun,gerek müzikler olsun filme çok şey katıyorlar yine.eksiksiz,kusursuz bir animasyon.söylediği içi dolu şeyler var.sadece küçüklere hitap etmiyor kesinlikle.zaten oscar adaylığı otoriteler tarafından da ne kadar beğenildiğinin kanıtı.en iy filmde olmasa bile en iyi animasyonda ödülü hak ederek alacağını düşünüyorum.zaten kategorinin tartışmasız favorisi.toy story baştan sona sade,sevimli,insanı mutlu eden bir seri oldu,izlemek lazım.
Bir solukta izledim ve hemen yorum yazmak istedim.Hemen hemen herkes filmi harika bulmuş ve imdb tarafından en iyi film listesinde 27.sıraya layık gösterilmesi bunun bir kanıtı.Gerçekten günün birinde bir animasyon filmini bu kadar beğeneceğimi ve etkileneceğimi düşünmemiştim hani şu anda oyuncaklarımı çıkarıp onlarla oynayasım geldi film insana bu sıcaklığı veriyor işte yani çok fazla anlatmaya gerek yok 2010un en iyi 3 filminden biri bence ve kesinlikle izleyin mümkünse çocuğunuzla tüm ailenizle izleyin son olarak bence bu filmin yüksek başarısı üzerine devam filmi çekilmesin ve tadında bırakılsın yani çok güzel olmuş gerçekten 3.film fakat 4.film çekilmesin çünkü aynı başarı yakalanamazsa ki bu kimyayı tutturmak zor insanlar hayal kırıklığına uğrayabilir.9/10
Her Toy Story yapımında yaptığım klasik yorumları Toy Story 3 içinde tekrarlamak istiyorum.Eğer içinizde ufakta olsa bir çocuk varsa ve içinizdeki o çocuğu biraz şımartmak mutlu etmek istiyorsanız size Toy Story yapımlarını önerebilirim.Sonuç olarak ben Toy Story 3 e diğer Toy Storylere verdiğim puanı yani 10 üzerinden 8.5 puanı veriyorum.
Yazmayı unutmuşum,başındaki animasyon (Day and Night) inanılmaz güzel,Partly Cloudy we Presto yu 1 adım öne taşımış Pixar,yaratıcılık böyle 1 şey işte..10/10
Filmi daha seyretmedim ama cok güzel oldugundan eminim. Toy Story serisi zaten güzeldi.Üc boyut teknolojisi ile daha da mükemmel olmustur. Ama Balıkesirde daha 3D özellikli salon acamadılar o yüzden 2D ye mahkumuz. Buradan yetkililere sesleniyorum Toy Story , Ölümcül Deney gibi filmler geliyor artık 3D salon acın yahu.