Son Osmanlı: Yandım Ali
    4,2
    Son Osmanlı: Yandım Ali hakkında görüşlerin ?

yalnizreis86
    yalnizreis86

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    süpper bi film:))
    kriker1905
    kriker1905

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşımız m.şevki doğan Türkiye nin David Fincher ıdır demiş.Bu çok hoşuma gitti.Kesinlikle katılıyorum.
    byumut
    byumut

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    muhteşem bir filmdi arkadaşlar atatürk işte buydu dedirten filmdi işte buydu çok sevdim gerçekten izlemenizi tavsiye ederim ....
    Ilknur K
    Ilknur K

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Türklerden ne komedi filmi ne de korku filmi olur. biz bu sabit kafala bir yere varamayız. o yüzden dram filminden başka bişey beceremedikleri için diğerlerini denemesinler. çünkü bu sefer iyi oyuncularıda telef ediyorlar. Kenan İmirzalıoğlu gibi.
    filmkopat
    filmkopat

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Komedi rezalet ben bunu film yerine koyup yorumda yazmam aslında ama izlemeyen varsa eğer,okuyup izlemesin diye yazdım...Sadece karpuz sahnesi bile bu filme 3 vermem için bir sebep ti...
    Ismail T.
    Ismail T.

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    milliyetciligi kullanarak kendini pay cıkarmaya calışan tek izleninlik bir film.
    hugareva
    hugareva

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    cansu dere yerine daha güçlü bir sürü oyuncumuz var ,bunlardan birini seçmek dururken bence büyük hata yapılmış.ahh o bıyıklar :) filmi çok yapay kılmışlar kenan döktürmüş yine :) zaten bu çocuk oyunculuğunu güzel bir yolda ilerletmeye devam ediyor .iyi bir filmdi bence tüm bunlara rağmen ,izleyin derim 10/8
    skouss54

Kenan varsa kötü film yoktur karizmasıyla film kurtarıyor 7/10
    koktenersen
    koktenersen

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Film gösterime girdiğinden beri bir ön yargım vardı filme karşı. Birde medyada sürekli cinsellik içeren sahnelerle gündeme gelince bu ön yargılarım iyice artmıştı. Uzun zamandan beri arşivimde durmasına rağmen daha dün izleyebildim. Keşke daha önce izleseymişim. Her yönüyle çok güzel bir film. Kesinlikle izlenmesi gerekiyor. Bence bu gibi tarihi filmlere yağunlaşmamız gerekiyor biraz. Hollywoodun elinde böyle bir tarih olsaydı nasıl filmler çekerdi merak ediyorum? Biz elimizdekini görmezden geliyoruz. 9/10
    alone-dark7
    alone-dark7

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Son dönemde Turkiyede yapılmış en iyi film zanımca ki Turk filmleri içindede en iyilerden birisi şüphesiz.
    Başından sonuna kadar sürükleyici bir film muhakkak izlemenizi tafsiye ederim Arkadaşlar.10/10 hakkıdır.
    nskmourinho
    nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    nihayet eli yüzü düzgün bir tarihsel film cekebildik tesekkürler m.sevki dogan.kenan ise tam bir eski türk erkegi yakısıklı yapılı ve rolünü cok iyi oynamıs tüm ekibe tesekkürler
    fatih-hades
    fatih-hades

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    on numara bir film.yakınçağ tarihimizi özetde olsa ii anlatmışlar..
    melik-e05
    melik-e05

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
    10/9
    çokkk güzell gerceken sıkılmadan zevk alarak izleyeceksiniz
    türk sineması grur duyulacak yerlere geldi bence
    kubkub
    kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    İzlediğim en güzel Türk filmlerinden biridir Yandım Ali.Gercekten çok basarılı...