Brokoli
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Tek Kelimeyle Muhteşemdi 15 yaşındayım Ve Babamla Gittim.Babam Baleyi Sevmediği Halde Filme Hayran Kaldı.Özellikle O Finali OMG!Söylenecek Söz Yok,Hissettim Mükemmeldim :D
bu filmin çokçok süper olduğunu düşünmüyorum....ama izlenilebilir oranda sıkılmadan bitirebilirsiniz...erotizm de bence çok fazla değil hatta normal bu film de o sahneler olmasa çok daha yavan olurdu....10/6normal bence öyle hayata bakış açımızı değiştirtecek kadar değerli değil..
Filmi sinemada izleyemedim, az önce evde izledim. ÇOk güzel arkadaşlar, çok çok başarılı... benden 3 oskar daha, müthiş ya.. Filmi Sevmeyenlerde olmuş, herkesin görüşü farklı tabi ama sevilmeyecek bir film değil, zaten çocuk filmi de değil... Natalie Portman boşuna oskar kazanmamış, karakteri yaşamış sanki. Lütfen sizlerde izleyin. 10/10.
Sakın benim gibi çocuklarınızla oturup seyretmeyin.Alt yazılı olduğu için bırakıp gittilerdi ALLAHtan.Kız güzel oskarıda hak etmiş,ama ben filmi beğenmedim.
Böylesine bir hikayeyi bu kadar güzel anlatmak yönetmenlik başarısı değil de nedir.Özellikle final sahnelerinde ki o tutku, perdeden yüreğinize akıyor sanki..
Sene 1984 Sergio Leonenin Bir Zamanlar Amerika filminde danseden küçük bir balerin vardı adı Natalie Portman sonra onu Leon filminde izledik büyüdü Akıl Oyunlarında şizofren matematikçinin karısınıydı ve daha da büyüdü Siyah Kuğuda kendini aştı Kuğu gibi süzüldü bu oyunculuğa şapka çıkarıyorum başka da birşey demiyorum...