Filme tüm süresi boyunca bir tutukluk hakim ve bunu bir türlü üzerinden atamıyor.Neil LaBute bir gün çok iyi bir iş çıkaracak da henüz buna hazır değilmiş gibi duruyor.Herkes kadar nefret etmediğim Wicker Man de de böyle bir hali vardı kendisinin.Samuel L. Jacksonın kariyerinde sıkça karşılaştığımız üzere ortalama filmlerden Lakeview Terrace.
Film tahmin edilen gibi bitiyor, ama insanda bir merak uyanıyor acaba neden böyle bu adam diye.Finali için çok fazla süpriz yok. Sıkmayan ve ağır bir film.
filmin türkçe dublajı çıkmış olmasına rağmen ,film sinemalara gelmedi ve gözüken o ki gelmeyecekte..sıradan bir senaryo gibi gözükse iyi kurgulanmış bir film.samuel jackson herzamanki gibi oynamamış,rolü yaşamış.sıkmayan bir film,kolayca izlenebiliyor..tavsiye ederim..
ilk cd insanı cok merakta bırakıyor size hiçbir ipucu gelmiyor ve merakla bekliyorsunuz ama ikinci bölümde film düsüyor.Uzun bir hımmm cekiyorsunuz cünkü düsündügünüz sey oluyor.Buna ragmen cok kötü bir film degil bir izleyin 5.5/10
Afişi görünce macera tarzı bir film aklınıza gelmesin...Sakin bir film,güzel bir film ama herkese gitmes bunuda belirtiyim..Samuel L. Jackson çok iyidi o rol için çok iyi bir seçim olmuş gerçekten..8/10
45 dakika komşuluk ilişkilerini kurmasını bekledikten sonra birşeyler olacağı ümidiyle sonunu getirmeye çabaladığımız, zaman kaybı, moral kaybı, insanlık ayıbı bir film...