3,9
Kalpazanlar hakkında görüşlerin ?

19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
2.dünya savaşını farklı bir açıdan ele alan,pekde bilmediğimiz gerçek bir hikayeyi konu alan değişik bir film olmuş.Tabi dram yönü ağır basıyor mükemmel bir film değil ama olayları görmek açısından izlemeye değer diye düşünüyorum.
29 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Konu güzel ilgi çekici fakat film biraz sönük kalmış gibi 6/10
13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Senaryo sığ olsada tarihin o dönemine farklı bir bakış açısı ile yaklaşması ve oldukça ilginç konusu, filmi değerli kılıyor...10/7
18 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Steven Spielberg yaptı okey, Roman Polanski yaptı okey.
Stefan Ruzowitzky sen niye taklitçilik yapıyorsun. Birde 2008 oscar törenlerinde en iyi yabancı film oscarı almış.Kesin jüridekiler nazi kamplarında esir düşenlerin torunlarıdır!!! Tamam film izlenilebilir kurgusal bir senaryo ile ilerliyor. Fakat oscarlık hiç değil. Bu arada Karl Markovıc filmde mükemmel oynamış. Daha önce bir Türk Alman yapımı olan "Doğum yeri Absürdistan" diye bir filmde Meltem Cumbul ile başrol oynamıştı. Yıl 2000 di galiba. Gerçekten Karl kusursuz oynamış. Simada zaten yahudi tipi var cuk oturmuş rol.. Hep yahudileri mazlum gösteriyorlar. Bence birazda Filistinin kanayan dramına ilişkin filmler çekilse örneğin Kurtlar Vadisi Filistin gibi...
14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Zaten bilinen bir bilgiyi aaa bu böyle miymiş dedirtmeye calısan bir film.Kalpazanlar vasat olmaktan öteye gidemeyen iyi bir seyirlik 6/10
9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle en az 7 puan, çok iyi bir konu ve oyunculuk var
13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film.kurgu yer yer aksasada izlenilebilecek hoş bir film.
2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kalpazan bir yahudinin 2.dünya savaşındaki toplama kamplarında nazilerle ve diğer esirlerle olan ilişkisi,değişik bir bakış açısı
sinema
1 ziyaretçi
13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Film ağır ilerliyor gibi görünsede sıkmıyor. Aslında 95 dk olan süresi kesilmiş sahnelerin eklenmesiyle daha da hoş olabilir ve en azından 100 dk olabilirmiş. Oskar alırmıydı derseniz belki olmaz ama izlenebilecek bir film. DVDde 19 dk lık bir Burger sohbeti de bulunuyor ve gerçeklik filmin her bir karesinde mevcut.
16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence film vasatın üzerinde.ben şahsen bi downfall filminin performansından daha fazla şey bekliyordu ama maalesef 10/6