Beyaz perde yorumcuları hiç bir filme iyi dememiş ki buna desin... bu film baştan sona harika. ilginç konusu ve size verdiği mesaj! hayatınızı yaşarken yaşayan ölü olmayın.
Bu kadar kötü yorumdan sonra izlemeden önce korkmuştum ama beklentilerimin üstünde çıktığını söyleyebilirim.İsmi zor yönetmen merak duygusunu filmin sonuna kadar canlı tutmayı başarıyor.Rolüne ''cuk oturan'' Liam Neeson ve Christina Ricci de her zamanki gibi çok iyiler.Anna'nın ölü olup olmadığının filmden sonra bile hala tartışılıyor olması aslında filmin kalitesiyle ilgili bir fikir veriyor.
Beklediğimden çok daha fazlasını bulduğum bir film..Seneryosu ve mantığı gerçekten harikulade..Çok iyi düşünülmüş..Film hakkında konuşulacak çok şey var aslında ama izlemeyenlere saygısızlık olmasın.Ayrıca filmdeki mantığı daha iyi anlayabilmeniz ve kafanızda soru işaretleri kalmaması adına replikleri çok iyi takip etmenizi öneririm.
Film kesinlikle harika izlerken sürekli düşümenizi sağlıyor siz düşünürkende filmin nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Kişiye göre filmin konusu değişiyor bunu belirtmek isterim. ben 10 üzerinden 10 veriyorum
Beklentilerimi karşılamadı biraz daha farklı olabilirdi.Diriliş sahne kısmı çok az ve yetersiz olmuş.Sadist ruhlu bir adamın intikam hikayesini anlatıyor.İzlenebilir karar size aittir.
Film çok ilginç bir senaryoya sahip. sıradanlıktan sıkıldıysanız güzel gelecektir.Film başladığı andan itibaren hep bir soru işaretleri var.gerilim yada korku değil. Filmin sonuna kadar hep bir merak ve şüphe içinde seyrediyorsunuz. filmi güzel yapan sadece bu. ben meraklı biri olduğumdan dikkat kesildim tabi.Konusu şöyle: bir kız kaza geçiriyor gözünü açtığında cenaze işlerindeki adam bunu cenazeye hazırlıyor buluyor..kız diyor 'ben ölmedim.' adam diyor ki 'ben ölülerle konuşabiliyorum sen öldün'..kız cenaze evinden kaçmaya çalışıyor, adam emanet cesede sahip çıkmaya....cenaze işlerindeki adamın oyunculuğu çok güzeldi kızın yerine de başka biri oynayabilirmiş ama tipi gerçekten cesedi andırıyordu ki fena değildi.filmde kovalamaca ve boğuşma sahneleri olsaymış film çok süpermiş ama daha sakin bir film olmuş ben beğendim. fakat çok fazla çıplaklık olduğundan küçükleri yanınıza almayın. 10/7
Film çok güzel.Mutlaka izleyin.Bide arkadaşlar film hakkında yorum yaparken final le ilgili yorumlara lütfen biraz dikkat edin.Hiç değilse satır başına spoiler yazın ona göre mesaja bakmayalım.sonuçta filmi izlemeyen bi dünya insan var.ayıp oluyo.