En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
jamesbond-2
Takipçi
1.684 değerlendirmeler
Takip Et!
4,0
12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bende genelde müzikal türü filmleri sevmem ama bu filmi gerçekten çok beğendim ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bir baktım ki film bitmiş.Filmdeki Abbanın şarkılarıda zaten çok güzeldi.Her yönüyle insana keyif veren ve keyifli bir 100 dakika geçirmenizi sağlayan hoş bir yapım.İzlemeyenlere önerilir.8/10
İnanılmaz doğa manzaralarıyla çok güzel bir yunan adasında Akdenizin büyüleyiciliği(bizim için ege) muhteşem oyuncu kadrosu harika performansları unutulmaz Abba parçaları eşliğinde çok eğlenceli bir romantik komedi ve müzikal.Sonları biraz cıvıyıp basitleşsede eğlencesinden birşey götürmüyor. 10/7,5
'Mamma Mia', 'Grease' filminden sonra hem koreografi, hem kullanılan müzikler hem de şarkı söyleme yeteneği bakımdan en etkilendiğim ve en hoşlandığım müzikallerden bir oldu. Abbanın şarkıları zaten olağanüstü, bir de Meryl Streep kendi sesinden o şarkıları dinlemek bir başka güzel. Firth, Skarsgard ve Brosnan çok başarılı. Yunan adası da cabası daha başka bu sıcak havada ne istenir. 9/10.
Efsan topluluk ABBA'nın Mamma Mia adında ki müzikalinin film versiyonu. Başrollerinde Meryl Streep, Pierce Brosnan ve Amanda Seyfried var. Film aşamasında Pierce Brosnan imza attıktan sonra bile filmin konusunu bilmemesi çok garip. Sadece Meryl Streep'in kadroda oluşu onu cezbetmiş. Meryl Streep'in bu kadar güzel şarkı söyleyebildiğini tahmin etmemiştim. Filmin konusu; Sophie(Amanda Seyfried) Sky adında bir gençle Yunan adasında evlenmek üzeredir. Donna(Meryl Streep) kızının düğünü için hazırlık yaparken, kızının kendisine bir sürpriz yaptığından habersizdir. Sophie; Sam, Harry ve Bill'i bu küçük adacığa çağırmıştır. Filmde ABBA'nın kurucularından Benny ve Björn cameo olarak görünmekte. Benny bir şarkıda piyano çalar. Björn ise filmin sonlarına doğru mitolojik bir tanrı'yı canlandırmakta. Fillm hasılat olarak 2008 yılının en iyi 13. filmidir. 650 milyon dolar bir müzikal film için gayet başarılı. ABBA hayranı ya da müzikal filmlerle aranız yoksa film size absürd gelebilir. Fakat benim gibi ABBA şarkılarını seven biri iseniz bu film size göre. Filmin en kötü yanı Pierce Brosnan'ın bizdeki rahmetli Kemal Sunal tarzı şarkı söylemesi diyebiliriz. Genel anlamda 10 üzerinden 7.
Çok keyifli bir müzikaldi gerçekten çok beğendim.. Abba nın şarkıları tam yerinde kullanılmış gidip görülmesi gereken bir müzikal olduğunu düşünüyorum..
Harika bir müzikal. Çok güzel bir senaryo ile birleşen harika oyunculuklar sayesinde ortaya izlemeye doyum olmayan bir film çıkmış. Çok keyifliydi izlemek..
the bridges of madison countryden sonra Meryl Streepe tekrar aşık oldum.inanılmaz enerjisiyle göz dolduruyor adeta.abbanın muhteşem şarkıları ile yerinizde duramayacaksınız.dancing queen şarkısında sinemada alkışlar yükseldi.uzun zamandır bu kadar eğlenceli bir film seyretmemiştim.çok keyif aldım.kaçırmayın
süper bir müzikal şarkılar harika senaryo şarkılara çok uyacak şekilde yazılmış ve sonu da çok güzel film bitti sanıyosunuz yazılar akmaya başlıyor fakat bitmiyor filmin çekildiği mekanda çok güzel.
şimdi geldim filmden gercekten olaganüstü idi ben müzikallere bayılan biri olarak bu filmide cok başarılı buldum.merly streep yasına ragmen bu kadar ii bir performans sergilemesi ınanılmaz bişi.filmde oyunculuklar muzıkler kareografi adanın mukemmelliği kızın guzelliği hersey superdi.ayrıca soundtrackınde yani filmdede tabii tum abba parcalarını oyuncuların seslendirmiş olmasıda harika.herkese siddetle tavsiye edıorum yazın su sıcagında sizi serinletecek filmin guzelliğine hayran bırakıcak bir müzikal şölene hazır olun..10/9
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.