Son Hava Bükücü
    Son Hava Bükücü hakkında görüşlerin ?

Harnup-77
    Harnup-77

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    film her ne kadar çizgi filmini izleyenler için tatmin edici olmasada, izlemeyenler için mükemmel bir çalışma.. Çizgi filminde şu vardı filmde yok, filmde şu vardı çizgi dizide yok.. gibi yorumlar kabul edilemez.. daha iyi olabilirdi.. en azından bu diziyle daha uzun zamandır ilgilenen biri yönetmenlik yapabilirdi.. filmin görsel ve işitsel efektleri gayet başarılıydı.. çekimleri de hoş buldum.. zaman kaybı kesinlikle değildir.. gitmeniz tavsiye ;)
    a-asafir
    a-asafir

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    öncelikle ben filme gidilmesini tavsiye ederim özellikle burada ki yorumlarla hareket etmeyin derim. sebeplerimide şöyle açıklıyacağım: (öncelikle kendilerine gelen aşırı güvenle beğenenler ömründe kaç film izlemiş diyenlere rahatlıkla yeterince izledim diyorum pek çok farklı türde ve ön yargısız.) -ben filmi beğendim. ama bilmeden izleyen biri bağlantıları rahatça anlayabileceğini sanmıyorum çoğunlukla uyarlamalarda olduğu gibi pek çok şey basitleştirilmeye çalışılıp kısaltılmış ve buda işi biraz karışık bi hale sokmuş. - oyuncu seçimlerinde aang gerçekten kötü bir seçim ama açıkçası ben bu filmde anng in ordan çıkıp bir saçmalık yapmasınıda hiç beklemedim filmin gidişi belli hızlı ve dramatik, karamsar ilerliyor zukonun duygularını anlayalım diye konuşmayı nereye sıkıştıracaklarını bilememişler bu darlıkta aang in espirileri birazda saçma olmazmıydı.çizgi film çekmiyorlar elinde çay gülee güle gelen bir amcayı filmin neresine oturtacaklardı niye espiri arıyorsunuz. - bence en büyük sorun filme giden kitlenin beklentileri yanlış veya dublajın azizliği. evet mütiş bir aksiyon söz konusu değil insanların konuşmalarını dinlemekten sıkılıyorsanız 2 saatlik filmde birileri orda 'ya nolcak bu ulusun hali ruhlar falan' gibi ciddi bir muhabbet içindeyken aang soka bi salaklık yapsada gülsek, zuko 'gururum' derken dramatik bir konuşma yaparken amcası omzuna vurap 'takma kafana çay?' diyip gülsün bizde gülelim gibi beklntiniz varsa boş yere gitmeyin sinemaya. - sonuç olarak ben beğendim dolduruşa gelmeden, ön yargısız izleyin derim. kötünün kötüsü demek filmede çabalayanlarada haksızlıktır. animedeki bilgileri hatırlayın ama olaylar ve kişilerle ilgili yeniliklere açık olun . derim ben. ben 8 puan verdimiyi seyirler...
    amajestic
    amajestic

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    üzüldümmmgünlerdir bekliyorduk filmi ama ne yazikki daha yönetmenin kim okudugumuzda bir şeylerin ters gidecegini anlamistik...animasyonu esprileri heyecanı atmosferi süper olan bir yapıtfilmde bunu tutturamamislar..ates uygarlıgını nedense hep hintlilerden seçmişler. ateş kralının ne karizması var ne korkulacak bir yani....sokka butun animede güldürürken burda yagız delikanlı olmus cikmis...animasyonun eglenceli havası kalmamis... umariz diger bölümler daha iyği olabilir....
    alvares-2
    alvares-2

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    film sadece kötü değil aynı zaman da orjinaline de uygun değil.

ateş olmadan ateş bükememek ne ya.
    su kabilesindeki savaştaki o spirit nerde.
    çizgi filmdeki efektler filmdeki efektlere rahat 10 basar.

peki o muhteşem iroh karakteri nasıl böyle kötü ve duygusuz oynanır.
    EceM
    EceM

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Tanrım felaket bir filmdi! tamam yani avatar kadar iyi bir animeden süper bi film çıkacagını düşünmüyodum ama bu gerçekten rezaletti, ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, boşuna milyar dolarlık masrafa girmişler acıdım valla. ilk olarak isim telaffuzlrı dikkatimi cekti. kaç yıldır avatar izlerim adım gibi eminim ki Aang Eeng diye okunur Aang diye diil yani :D Iroh da öyle. Ayroh diil midir o ya bende mi sorun var? onu geçtim ben bu filmin daha neşeli olmasını beklerdim. tabi ki ciddiyet de var ama ne bu yahu? bütün film boyunca sadece bi kere sırıttım galiba? ve hangi zeki bütün bi sezonu tek bi filme sıgdırmaya calısır ki? neyse kısacası kötü bir filmdi ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. ama 2.si gelse yine giderim o ayrı konu. 3/10
    spbeyazperde
    spbeyazperde

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar haksızlık etmeyin filmebence gayet güzel ve heyecanlı bir filmdi seriyi devam ettirirlerse daha da güzelleşecek bence...
    mamoru
    mamoru

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Çizgi filmdeki konuyu çok yavan bir şekilde anlatmış. Sakın lotr gibi olacak ümidiyle gitmeyin :(Duygu hiç yoktu, oyuncular sanki robot gibiydiler :(5 / 10
    july-2
    july-2

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    ne kadar kötü olabilir ki diye düşünün, o kadar kötü bir filmdi.
    DeLiCoCuK
    DeLiCoCuK

2 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Burda şimdiye kadar kimseye bu filmi izlemeyin demedim.avatar hayranı olarak 2. kez buraya yorumumu yazıyorumdiğer yorumları okuduktan sonra arada bir kac yorum var 10 uzerınden 8 veya 10 uzerınden 10 bu ınsanlar sınemadan uzak dursunlar fılm falan seyretmesınlercızgı fılmını seyretmeyıp de gıdıp ızleyen bır ınsan bu fılmın ne kadar zayıf bır senaryoyasahıp oldugunu gorurcok ezık bır fılm kesınlıkle ve kesınlıkle uzak durun arkadaslar yıllardır fılm seyredıyorumsonunu getıremedıgım rezıl fılmler gordum ama bu onlardan da beter resmen yonetmen cıkmıs egosunu tatmın etmıs basıt ucuzbu kadar rezıl otesı bır yapım olamaz sakın sakın uzak durun bu fılmden!!!
    toph-bei
    toph-bei

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    ya berbat tı ya ya şimdi ımm eng e ang ben 3d li yse zaten e nazında n2. kitaba kada rgösterirlerdi sandım boşa su kitabının yarısını gösterdi zaten kötüydü bence eng hem neşeliydi toph u göremedim film tam anlamıyla berbattı:(
    cosran05
    cosran05

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    güzelim animenin filmine bakın verdigim 16 tl yazık oldu bu adamın isaretler filmini izlemiştimgördügüm en sacma filmlerden biriydi umarımbiran önce geri kalan 2 bölümü bu adama ve oyuncu kadrosundan arındırırlarda bizde güzel film film izleme sansı buluruz
    Zuko-2
    Zuko-2

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Yalan söylemiyim.Filme gitmedim gitmeyecemde çok saçma bi yapım olmuş.Tamam ben Çizgi filmi başından beri defalarca tekrar izlemiş biri olarak gerçek ateş efektleri toprak efektlerini merak etmiyor değildim.Ama ne gerek vardı aynısını çekmenin onlarca avatar fanına üyeyim.Avatar Fanımda var ama hiç beğenmedim Traileri izleyerek beğenmediğimi düşündüğüm ilk film.Bence 3 kitabın 4.kitabı olarak çıkmalıydı.Avatarın hayatının devamı olmalıydı.Ayrıca Aangi oynayan çocuğa değinmeden geçemiyecem.Kaç yaşında o çocuk 6 yaşındaki çocuk oynamamalıydı.Özet olarak : Çok gereksiz bir yapım olmuş Sadece 3D si iyiymiş giden arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla.
    nskmourinho
    nskmourinho

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    M.Night Shyamalan ın inanılmaz düşüşü devam ediyor.Bir çeviri nasıl bu kadar kötürü yapılır adeta ders vermiş hintli yönetmen.3/10 Fazla yorum yapmaya gerek yok.
    flyinsky
    flyinsky

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    gtmessenz bişe kaybetmessnz alıştğmz sadece grsel efekte dayalı(onlarda çok ii deilde de gerçi)kurgusu sıfır bi film.. konusu fena deil aslında ama bnce bu tarz bi konu çok daa ii anlatılablrdi..dizisini çok duydum ii falan die ondan gttim ancak filmi 'tırt' çıktı bn ettm sz etmeyin:)
    royaless
    royaless

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    beklediğimin aşağısındaydı çizgi filminden daha çocuksu olmuş umarım 2.sinde biraz daha özen gösterirler.