amanda-ra
12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
açıkcası film korkunç bi film tarzında yapılmış bir film ; ağırlıklı olarak spirderman film tiye alınmak üzere x-men,batman filmlerinden alıntılar yapılarak ortaya bi durum komedisi çıkarılmış.Film bence ortalamayı tutturamayacak kadar kötü.öncelikle saydığım filmleri izlemeyenler filmin neyle dalğa geçtiğini anlamayacak,espriler havada kalacaktır.Keşke zekamızı biraz zorlasaydı...
Bu tarz filmleri izlerken gözünüzün önüne asıl filmlerin sahneleri gelmesi inanılmaz lezzet katıyor filme...Fazla film izlemeyen arkadaşalar bazı sahneleri sadece tebessümle geçirebilirler.Bence süper bir film:D
Pek kaliteli bir film değil, ama gayet eğlenceli ve komik. Hıncql Uluçun deyimiyle, yazın sıcakta serin bir sinema salonunda keyifli 2 saat geçirmek için tavsiye edilebilir. Gereksiz uzun ve bayıcı olmaması filmi cazip kılan bir öge. 6/10
Bence gayet eğlenceli bir film. Basit espireleri de olsa güldürmeyi başarıyor. Sadece biraz kısa. Hatta filmi uzatmak için filmin sonuna çıkarılmış sahneleri ve çekim hatalarını eklemişler.
Tipik Amerikan 'parodi ve filmleri tiye alma' filmi. Son zamanlarda bu tarz filmler çok kötüydü. İşin iyice tadı kaçmaya başlamıştı. Ancak, ben bu filmi biraz diğerlerinden ayırıyorum ve bu filmi beğendimi belirtmek isterim. Belki bu film bir Airplane bir Naked Gun çok aratıyor ama son zamanlarda bu alanda izlediğim en iyi film.