Scary Movie serisi kadar komik olmasada yinede kahraman filimlerini çok güzel ti-ye almışlar. Yer yer sırf güldürmek için saçma sapan abartılı sahneler vardı ki, bunları saymazsak genel anlamda güldürüyor. 10/8
Bu aralar bu tür filmler dalga geçmeye çalıştıkları filmlerden daha komik duruma düşüyorlar.Açıkçası rezil oluyorlar.Bu film o kadar kötü değil,süper kahraman filmlerini merkezine alması güzel ancak konuyla hiç alakası olmayan önemli bilimadamları ve liderlerin hiçte hoş olamayan esprilere malzeme edilmesini gerçekten yadırgadım.
Bence korkunç bir filmden sonra kendi türündeki(Popüler film ve karakterlerle dalga geçme) en izlenebilir film.Tabi korkunç bir filmle aralarında büyük bi fark olduğuda kesin.Onun yanına yaklaşamasada fena film değil ben izlerken güldüm puan 7,5/10 olmalı ama ben 8 verdim saygılar.
Üzerinde çok fazla yorum yapmaya bile gerek yok.Bir sinemasal kaygısı olmayan kötü skeçler bütünü.Vahim olan bu filmde güldüklerini söyleyenler olsa gerek (Tom Cruise sahnesini saymıyorum,tek komik sahne o çünkü).Scary Movie serisini eleştiriyorduk ama bunun yanında oscarlık kalır.
bence beğenmeyenlerin başlıca nedeni filmden çok şey beklemeleri,hatta birşey beklemeleri.ben bu tarz filmlere saçmalık komedisi derim,ve sadece oturup keyif almak isterim,çoğunda da başarırım bunu,superhero movie de bence gayet eğlenceli ve komikti,bu tarz filmlerin tarihini bilenler(tarih derken scary movie serisinden,meet the spartanstan,date movieden vs. bahsediyorum) bu filmi de değişik bir gözle izlerdi.diğer hepsinde olan şeyler yine burada da var:ne bileyim kafaya düşen cisimler,bel altı esprileri,sakar insanlar gibi.dediğim üzere kalite falan aramayın gevşeyip sadece eğlenmeye çalışın,film bu talebinizi karşılayacaktır.
Tipik Amerikan 'parodi ve filmleri tiye alma' filmi. Son zamanlarda bu tarz filmler çok kötüydü. İşin iyice tadı kaçmaya başlamıştı. Ancak, ben bu filmi biraz diğerlerinden ayırıyorum ve bu filmi beğendimi belirtmek isterim. Belki bu film bir Airplane bir Naked Gun çok aratıyor ama son zamanlarda bu alanda izlediğim en iyi film.