En Süper Kahraman
    3,1
    En Süper Kahraman hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Tiye alan komediler içinde, kendini seyrettiren bir film olmuş...
    Ilknur K
    Ilknur K

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Scary Movie serisi kadar komik olmasada yinede kahraman filimlerini çok güzel ti-ye almışlar. Yer yer sırf güldürmek için saçma sapan abartılı sahneler vardı ki, bunları saymazsak genel anlamda güldürüyor. 10/8
    volkanick
    volkanick

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bu aralar bu tür filmler dalga geçmeye çalıştıkları filmlerden daha komik duruma düşüyorlar.Açıkçası rezil oluyorlar.Bu film o kadar kötü değil,süper kahraman filmlerini merkezine alması güzel ancak konuyla hiç alakası olmayan önemli bilimadamları ve liderlerin hiçte hoş olamayan esprilere malzeme edilmesini gerçekten yadırgadım.
    e-ergener
    e-ergener

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    7 puanı hak etmeyn zoraki yapılabilmiş bir film sadece
    dosto21
    dosto21

3 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Bence korkunç bir filmden sonra kendi türündeki(Popüler film ve karakterlerle dalga geçme) en izlenebilir film.Tabi korkunç bir filmle aralarında büyük bi fark olduğuda kesin.Onun yanına yaklaşamasada fena film değil ben izlerken güldüm puan 7,5/10 olmalı ama ben 8 verdim saygılar.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    birkaç ufak espri ve gülümseten sahnesi disinda kaya deger olmayan bir film1/5
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Üzerinde çok fazla yorum yapmaya bile gerek yok.Bir sinemasal kaygısı olmayan kötü skeçler bütünü.Vahim olan bu filmde güldüklerini söyleyenler olsa gerek (Tom Cruise sahnesini saymıyorum,tek komik sahne o çünkü).Scary Movie serisini eleştiriyorduk ama bunun yanında oscarlık kalır.
    Chev
    Chev

1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Korkunç bir filmin izinden gitmeye çalışıyorlar..Ama olmuyor olmuyor malesef..Vasattı..
    SashaFierceBee
    SashaFierceBee

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    'Acayip bi film' mi? bu mu?Aynı şey gibi neden bu daha fazla puan almış ki???Kardeşimin ısrarıyla aldık bu filmi diğerini de istiyor... bakalım =D
    mimren18
    mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Senenin en kötü filmler arasında baş sıralara oynar bu film. Gülmek için zorladım ama olmadı. maalesef.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bence beğenmeyenlerin başlıca nedeni filmden çok şey beklemeleri,hatta birşey beklemeleri.ben bu tarz filmlere saçmalık komedisi derim,ve sadece oturup keyif almak isterim,çoğunda da başarırım bunu,superhero movie de bence gayet eğlenceli ve komikti,bu tarz filmlerin tarihini bilenler(tarih derken scary movie serisinden,meet the spartanstan,date movieden vs. bahsediyorum) bu filmi de değişik bir gözle izlerdi.diğer hepsinde olan şeyler yine burada da var:ne bileyim kafaya düşen cisimler,bel altı esprileri,sakar insanlar gibi.dediğim üzere kalite falan aramayın gevşeyip sadece eğlenmeye çalışın,film bu talebinizi karşılayacaktır.
    beck31
    beck31

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Genel anlamda ilenişi ve akışı oldukça sıkıcı olsada eğlenmek ve gülmek için izlenilebilecek bir film.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    ben kötü bir film ben 3 verdim...
    ilsalaron
    ilsalaron

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Tipik Amerikan 'parodi ve filmleri tiye alma' filmi. Son zamanlarda bu tarz filmler çok kötüydü. İşin iyice tadı kaçmaya başlamıştı. Ancak, ben bu filmi biraz diğerlerinden ayırıyorum ve bu filmi beğendimi belirtmek isterim. Belki bu film bir Airplane bir Naked Gun çok aratıyor ama son zamanlarda bu alanda izlediğim en iyi film.
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    vakit geçirmek için izlenebilir bir film en süper kahraman.yer yer çok komik sahneleri de yok değil tabi...