cokkkk ama cokkk kotu bi film yazik bu filmlere giden insanlara ozellikle mehmet ali erbilin tekduze oyunculugundan cok sikildim artikk genclere sans verilsin lutfennn
Ya biri bana söyleyebilir mi M.Ali Erbil'den ne zaman kurtulacaz?" sorusuna aynen katılıyorum ve bende soruyorum nezaman? Heryıl zihnimizde çok güzel yeri bulunan gerçek Türk sineması klasiklerinden birini ve başrol oyuncusunu alıp, o sezon tv de ençok pirim yapmış oyuncuları toplayarak ve oyunculukla ilgisi olmayan kankalarını da kendiyle birlikte ekleyerek o filimleri dejenere ederek kullanılmaz hale getiriyo.Tamamen ticari. Bakınız Hababam Sınıfı, Keloğlan ve Dünyayı Kurtaran Adam.. Insallah bu sonuncu olur zira Türk halkı bu seviyesiz espirilere ve dejenerasyona layık değil... Ve gülmek içinde M.Ali Erbil e ihtiyacı yok...
Mehmet Ali Erbil'in filmine her defasında gitmeyecem diyorum ama türk sineması kazansın diye gene gittim. Bence Mali'nin en iyi filmi HEMŞO'ydu. Ben beğenmedim...
türk sinemasında artık 2 akım ortya çıkmaya başladı. 1.si tamamen gişeye yönelik içi boş filmler, 2.si entel birikime yönelik ağır filmler. bu ikinci özellik 80'li yılların başından bu yana türk sinemasına hakim olan ana düşünceydi. özellikle bizim sinemacılarımız fransız sinemasının etkisiyle entel ve halka uzak film yapmak peşindeydiler. ancak türk halkı yeniden yerli sinemayı keşfedince gişe filmleri çıktı ortaya. ancak hem içi dolu hem gişe başarısı planlayan çok az film yaptık(babam ve oğlum, takva). dünyayı kurtaran adamın oğlu gişeye oynayan ancak çok ama çok kötü bir film olmuş. evet türk sinemasının ilerlemesini ben de istiyorum ancak bu filmlerle ilerleme yaşanmaz ve yakı zamanda geriye gidiş başlayabilir. yapımcılar halkın ilgisi tekrar türk sinemasına dönmüşken bu fırsatı böyle kötü filmlerle geri tepmesinler. kısa vadede çok kazanç yerine uzuzn vadeli devamlı kazanç daha iyi bir yatırım olur!!!
Hangi gözlükle bakılırsa hiçbir çekici yanı yok . Mehmet Ali ERBİL bence biraz geri plana çekilmeli . Uzay gemisinin minibüs gibi kullanılması gibi klişeler hiçte komik değil Cem Yılmaz'ın 10 yıl önce leman kültürde yaptığı espriler filmin içerisinde . Astronot kıyafeti içinde sigara içen adam gibi. Sadece film olsun diye yapılmış gibi . Keloğlanda şah Bu filmde mat oldum Mehmet Ali ERBİL adına hep negatif oyunlar. Mesaj alınmıştır sanırım gelen birde emret komutanım var üzerinde Mali kreması ile .
berbat bir film çıkarken sadece türk sineması kazandı diyorsunuz . Nedense Memet Ali Erbilin olduğu filmler hep sıkıcı oluyor. Yine bir hata yapıp gittim ama bu sefer son