Baştan belirteyim, kurallara mümkün olduğunca uygun yazmaya çalışacağım...Şunu çok net olarak söylemek istiyorum; Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, ömrü hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri, muhtemelen de en kötüsü. Ne elle tutulur bir oyunculuk, ne doğru düzgün bir espiri var filmde, ne mantık, hiçbirşey...Filmin komedi şeklinde çekilmesi zaten başlı başına bir hata bana göre. Bari komediyi de doğru düzgün yapmış olsalar. Bir de filmin başına 'Cüneyt Arkın’a İthaf Edilmiştir' yazmışlar. O da eminim telif hakkını ucuza getirmek içindir :)))Bu filmi izledikten sonra Dünyayı Kurtaran Adam’ın o kadar da kötü bir film olmadığını düşünmeye başladım...
Kartal Tibet'ten daha iyisini beklerdim.Mehmet Ali Erbilin oynaması zaten büyük bir hata.Komedi yerine aslına daha uygun bir film çekseler çok daha güzel olabilirdi.Tamam ilk film çok abartı ama sinema tarihine geçmiştir.Bu ise hafızalarda asla yer edemez.
tek kelimeyle gereksiz bir film türk filmlerine gitmemekle nekadar haklı olduğumu görüyorum türk filmlerine para vermeye değmez basit bütçelerle yapılıyolar arada bir kaç istisna dışında onlarda türk sektörüne yetmiyo
bi kere dünyayı kurtara adam komedi filmi değilki ikincisi neden komedi olarak çekilmiş anlamadım.tamam şimdi bugünün şartlarında onu izleyince komik geliyo ama o ogünün şartlarına göre çekilmiş.şimdi elinde imkan varken daha düzgün bi şeyler çekselerdi ya.. kısacası olmamış
allahım ne kadar gereksiz bir film mehmet ali erbilin olması bu filmi gereksiz bir film yapıyor zaten arkadaşlar sakın izlemeyin gerçekten zaman kaybı gidin arkadaşlarınızla muhabbet edin çok daha kaliteli espiriler yaparsınız
Yarı Gora yarı da Dünyayı Kurtaran Adam...Alın size Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu...Senaryo namına, oyunculuk namına, görüntü namına ve komedi namına hiçbir şey yok filmde...5/10
Kötü de bir yorum sayılır bu filme kötü bile denemez artık bu klişe geleneksel türk halkı esprileri baydı da öteye bile geçti 5 dakikası bile izlenmez! hele paskal nouma senin ne işin var orda bu memlekette az popüler olma herşeyi yaparsın
Tek kelimeyle berbat.Önce bir efsane olan Hababam sınıfını para uğruna kirlettiler.Ardından bunun gibi kendini tekrarlayan saçma sapan komedi adında ne idiğü belirsiz garip filmler yaptılar ve Türk seyircisine bu filmleri izlettirmeyi layık gördüler.M.a.erbil mümkünse artık film yapma lütfen.