Gelin Benim Olacak

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çok hoş bir romantik filmi. Keyifle izledim, beğendim..
arsev17
arsev17

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir filmdi, manzaralar da güzeldi, keyifle izlenebilecek tavsiye bir film.
Ceren S.
Ceren S.

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Son derece keyifli , hoş vakit geçirmek adına verilebilecek en doğru kararlardan biri bence.. İzleyin derim gayet eğlenceli bir film..
redoxx
redoxx

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Eğlenmek ve gülmek isteyenler için ideal bir film...
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldi özellikle patrick dempseyi sevenler mutlaka izlesin.eğlenceli bir aşk filmi.10/9
siyah-masal
siyah-masal

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
gelın dugununde en yakın arkadasına asık oldugunu anlar ve mutlu son tıpkı bızım turk fılımlerının vazgecılmez zengın kız fakır oglan hıkayesı gıbı klasık bır hıkaye hoş vakıt gecırmek ıcın ızlenebılır bır fılm
emrest41
emrest41

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
eğer romantik komedi seviyorsanız bayılacaksınız...Bence kendi türleri içinde gayat başarılıydı...
cansubabacan11
cansubabacan11

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Cok hos ve eglencelı bır fılm. Fragmanını ızledıysenız cogu espirinin fragmanda kullanıldıgını farkedersiniz ama yınede klasik bi konu olsada eglenceli bir film olmayı basarmıs kız arkadasınızla veya kız kıza gidebileceginiz türden.
mualladamdayatar
mualladamdayatar

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim onca filmde yaşadığım büyük hayal kırıklığını bana unutturan bir film oldu. eğlenceli, öğretici ve aynı zamanda romantizm ile yoğrulmuş bu film 10 üzerinden 9 puanı kesinlikle hak ediyor.
baris---sahin
baris---sahin

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
en iyi arkadaşım evleniyor a çok benziyor. tek fark roller değişmiş birde mutlu son. ama eğlenceli ve hoş bir filmdi yinede.
akif-selduz
akif-selduz

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin neden bu kadar düşük puan aldğına şaşırdım tamam film klasik olabilir ama bence hoş seyri olan bi film..İzleyin beğeniceksiniz..
duygu-afl
duygu-afl

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
niye bukadar düşük bi puan almış anlamadım:( kardeşimin ve benim filmim bu:) hiçbi film bulamadığımış için öldüren cazibeyi izlemeye gitmiştik ve fragmanını görmüştük keşke bu filmi izliycek olsak diye iç geçirmiştim.. defalarca izledim harika bi film bence,, klasik olabilir ama müzikler oyunculuklar hele mekanlar mükemmel..
ilknur382
ilknur382

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim filmi. Açıkçası yanımdaki arkadaşım nefret ederdi romantik-komedilerden ama o bile çok sevdi. Çok hoş bir film. Başrol oyuncuları çok yakışmıştı. Komik de olmuş. Çok güzel tavsiye ederim.
Sumeyyeys
Sumeyyeys

27 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film değil tabii ki ama çerezlik bir iki saat kafa dağıtmalık güldüren bir filmdi. Çok sıkılınca açıp keyifle izlenebilir.
mucahitozkan64
mucahitozkan64

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
son yıllarda seyrettiğim en güzel yabancı komedi film insan vakitin nasıl geçtiğini anlamıyor kaçırmayın bilhassa evli ve aşık çiftlere tavsiye ederim