niye bukadar düşük bi puan almış anlamadım:( kardeşimin ve benim filmim bu:) hiçbi film bulamadığımış için öldüren cazibeyi izlemeye gitmiştik ve fragmanını görmüştük keşke bu filmi izliycek olsak diye iç geçirmiştim.. defalarca izledim harika bi film bence,, klasik olabilir ama müzikler oyunculuklar hele mekanlar mükemmel..
istemeye istemeye gidipte sonunda süpermiş dediim bi film..gercekten iidi..evlenmeyi düşünmeyen ve kız arkadaslarının kıymetini bileyen erkekler için mutlaka izlenesi bi film :)
Bugün izledim filmi. Açıkçası yanımdaki arkadaşım nefret ederdi romantik-komedilerden ama o bile çok sevdi. Çok hoş bir film. Başrol oyuncuları çok yakışmıştı. Komik de olmuş. Çok güzel tavsiye ederim.
filmi az önce izledim bence mükemmel bu tarz ı pek az syrederim heralde duygusalım şu günler ama güzeldi :)özellikle stop crying your heart out süper gitmiş bu filme bu müzik :)
romantik komedi dalında izlediğim ve izlerken çok büyük zevk aldığım bir filmdi.farklı bir konusu ve güzel bie işleyişi var filmin,tavsiye ederim özellikle sevgilinizle izleyebileceğiniz hoş bir romantik komedi.