Aşkın Büyüsü
    3,7
    Aşkın Büyüsü hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Çok sevdiğim bir film olmamıştı...
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

5 Aralık 2012 tarihinde eklendi
    Griffin Dunne'ın bu ikinci sinema filmi yönetmenin tecrübesizliğinin kurbanı olmuş gibi.Fantastik bir romantik komedi bu film ama içerisinde yer alan ölüm ve adam kaçırma gibi detaylara da kabul edilemeyecek bir yumuşaklıkla yaklaşıyor ya da farklı bir bakış açısıyla ''görmezden geliyor''.Seyirciyi filmden uzaklaştıran bu durum senaryo sorunları ve vasat oyunculuklar da eklenince ortalamanın altında kalan bir komedi olup çıkıyor.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    İnsanı sıkmayan eğlenceli ve keyifli bir filmdi.Başta nicole kidman sonrada sandra bullock filmi izlenir kılan etkenlerin başında geliyor.Boş vakti olanlar fazla bir beklentiye girmeden izleyebilirler.7/10
    ozanhamdi
    ozanhamdi

13 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    İki güzel yıldızıyla ön plana çıkan film romantik film severlere...
    roxtonfan
    roxtonfan

11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Senaryo çok yavan,sürükleyici değil.Valla Sandra'da olmasaydı izlemezdim.
    zeynax-88
    zeynax-88

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    süpper bir filmnicole ne kadar güzelmiş beee!...8/1080-90lı yılların filmlerini özlüyorum
    fragilegirl
    fragilegirl

17 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    sandra bullock ve nicole kidman cadı olarak iyi olmuşlar :) sevimli bir film.sandra bullock u tuttum bu filmde..eğlenceliydi
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

11 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Beğendim aslında oyuncular kurtarmış diyebilirim. Film o kadar seyirlik olmasada oyuncular seyirlik.
    iste-budur
    iste-budur

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok iyi,mükemmel bir film olduğunu söylemek zor.ama nicole kidman ve sandra bullock gibi iki ünlü aktrisi bir arada izlemek çok eğlenceli.film iyi değil,ama ikisini bir arada izlemek farklı geldi bana.ayrıca nicole kidman'ın bewitched filmindeki gibi abartılı mimikleri yok.o yüzden iyi.ayrıca sandra bullock uzun zamandır oynadığı garip rollerin öncesinde iyi rol seçimleri yapmış gibi..daha tatlı bir rolde.the lake house'a kadar pek de elle tutulur bir filmini hatırlamıyorum.sonuçta eğlenceli bir film.başyapıt değil.sadece seyirlik.o kadar.
    rebellion1977
    rebellion1977

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    film çok güzel ve izlenmeye değer
    bence hoş vakit geçirmek için ideal
    insanı olmayacak şeylere ikna eden ve sanki olanlar gayet normalmiş gibi gösteren ve bunu yaparken de abartıya kaçmayan bir film
    bence izleyin
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

8 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    bence romantik,eğlenceli,güzel bir filmdi...
    erzincansporlu
    erzincansporlu

17 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Romantik filmlerden hoşlananlar bunu kaçırmasın.. Sandra’ya hastayım ama nicole de fena değil.. Bazı hataları ve ekksikleri es geçtim! Sandra’nın hatırına!! 8
    angelusra-b
    angelusra-b

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    hoş..eglenceli...güzel bir film..iki usta oyuncuyla dahada renklenmiş bir film...
    hafize-2005
    hafize-2005

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    öncelikle filmi sandra ve nikol ikilisinin performansı için izlemiştim ama sonra begendim filmi. güzel bazen eglenceli bazen duygusal bagzen azda olsa korkutucu olabiliyor. çok bişey beklemeden izledigim için ben begendim sizde öyle izlerseniz side begenirsiniz.
    iyomi
    iyomi

13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    Ben zaten cadılı filmlere bayılırım bu film de bence çok ilginç.Hoş yani