Griffin Dunne'ın bu ikinci sinema filmi yönetmenin tecrübesizliğinin kurbanı olmuş gibi.Fantastik bir romantik komedi bu film ama içerisinde yer alan ölüm ve adam kaçırma gibi detaylara da kabul edilemeyecek bir yumuşaklıkla yaklaşıyor ya da farklı bir bakış açısıyla ''görmezden geliyor''.Seyirciyi filmden uzaklaştıran bu durum senaryo sorunları ve vasat oyunculuklar da eklenince ortalamanın altında kalan bir komedi olup çıkıyor.
İnsanı sıkmayan eğlenceli ve keyifli bir filmdi.Başta nicole kidman sonrada sandra bullock filmi izlenir kılan etkenlerin başında geliyor.Boş vakti olanlar fazla bir beklentiye girmeden izleyebilirler.7/10
çok iyi,mükemmel bir film olduğunu söylemek zor.ama nicole kidman ve sandra bullock gibi iki ünlü aktrisi bir arada izlemek çok eğlenceli.film iyi değil,ama ikisini bir arada izlemek farklı geldi bana.ayrıca nicole kidman'ın bewitched filmindeki gibi abartılı mimikleri yok.o yüzden iyi.ayrıca sandra bullock uzun zamandır oynadığı garip rollerin öncesinde iyi rol seçimleri yapmış gibi..daha tatlı bir rolde.the lake house'a kadar pek de elle tutulur bir filmini hatırlamıyorum.sonuçta eğlenceli bir film.başyapıt değil.sadece seyirlik.o kadar.
film çok güzel ve izlenmeye değer bence hoş vakit geçirmek için ideal insanı olmayacak şeylere ikna eden ve sanki olanlar gayet normalmiş gibi gösteren ve bunu yaparken de abartıya kaçmayan bir film bence izleyin
Romantik filmlerden hoşlananlar bunu kaçırmasın.. Sandra’ya hastayım ama nicole de fena değil.. Bazı hataları ve ekksikleri es geçtim! Sandra’nın hatırına!! 8
öncelikle filmi sandra ve nikol ikilisinin performansı için izlemiştim ama sonra begendim filmi. güzel bazen eglenceli bazen duygusal bagzen azda olsa korkutucu olabiliyor. çok bişey beklemeden izledigim için ben begendim sizde öyle izlerseniz side begenirsiniz.