alias-66
13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Vizyonda bildiğim iyi bir film olmadığı için öylesine seçip gittiğim bir filmdi.Fakat şimdi iyiki seçmişim diyorum tam anlamıyla mükemmel,aksiyon ve aynı zamanda zeka dolu bir filmdi.
İzlenebilecek güzel filmlerden,filmin sonucu oldukça şaşırttı beni.Oldukça başarılı bi yapım ve insanın ilk başta karşı çıktığı ama sonradan bi ihtiyacı doğrultusunda zoraki kabul ettiği şeyi sonrasında tutkuya çevirip vazgeçilmez olduğunu gösteriyor..
insanı sıkmadan izlettiren çoğu şeyi içinde barındıran ilginç ve yaratıcı bi konuya sahip çok güzel bi filmdi. tüm arkadaşlar memnun olarak sinemadan ayrılıp film üzerinde konuşmaya başladık ki bu pek yaptığımız bişey değildi.
filmin konusu ve filmdeki oyunculuk iyi ama bence biraz klişe olmuş.. hani daha baştan filmin nasıl ilerleyeceğini tahmin edebiliyosunuz biraz.. yine de film sürükleyici ve finali gayet iyi yapmışlar... izlenmesi gereken bi film derim...
İzlerken kendimi Oceans Elevenda bu da var hissi veren bir yapım olmuş. Şoke etmek icin bir son hazırlamışlar, fakat Usual Suspects gibi olamaz. Spacey cılız bir oyunculuk cıkarmıs. Kesinlikle izlenir 7
21 fercekten cok iyi düşünülmüş bir isim ama ismini hakedecek güzellikte değil.cok daha akılcı bir film beklerken daha değişik bir uslupla karsımıza cıktı.izlerken eglendiriyo.ama kafa karıstırmıyo asırı bir sürükleyiciliği yok.sadece ismi için cekilmiş bir film diye düşünüyorum.film daha güzel çekilebilirdi.cok olagan ve sıradan olmus.kesinlikle cok kötü değil.