RPDI
11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
hakkaten çok iyiydi.çok büyük beklentilerle gitmemiştim.ama uzun bir film olmasına rağmen baştan sona sıkılmadan izledim.performanslar senaryo gayet güzel.güzel bir yaz gününde keyifle izleyeceğiniz bir film.kaçırmayın.9/10
Senaryoda bazı boşluklar vardı. Kağıtları sayma sistemini de açıklayabildikleri kanaatinde değilim, bu yüzden filmin bazı tarafları havada kalıyor bence. 10/6
Jim Sturgessın oyunculuğunu konuşturduğu,gerek konusu,gerek oyuncu kadrosu,gerekse mükemmel mekanlar ile gerçekten çok güzel bir film..Kesinlikle tavsiye ediyorum..:)
filme dun akşam gittim..heyecan,aksiyon ve surukleyicilik son safhada.blackjack hayranlarının ozellikle izlemesi lazım :) film oldukça kaliteli ve guzel olmuş.
bir kere kesinlikle sıkmıyor ama matah bişiyde deildi..sıradan geldi biraz fragmanlarına bakınca daha ii bekliodum açıkçası..ama jim için çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim..kamera onu seviyor
Filmi beğendim akıcı senaryosu sizi bağlıyor,gözünüze kötü gelen bir şey yok kısacası rahatlıkla ve sıkılmadan izleyebilirsiniz,bu arada finalde güzeldi hani.