4,2

plnysm
plnysm

16 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film gerçektn güzeldi vizyondaki iyi filmlerden birisi ben şahsen çok beğendim giderseniz pişman olmayacağınızı düşünüyorum. ;) =)
erenhsm
erenhsm

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film ama puanı malesef düşük...
serdar-65
serdar-65

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izleyebileceğiniz, temposunun başlarda biraz düşük; ancak film ilerledikçe daha yüksek olduğu lezzetli bir film...Tavsiye olunur efendim...
hellrell83
hellrell83

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
gerçekten zeka uzerine kurulmuş mukemmel bir film son zamanların en guzel filmi diyeblrz bence 10 uzernden 10 kesinlikle izlenmesi greken bir film çok dikkat istiyor ve filmin sonu çok saşırtıyor
berkerking
berkerking

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bnce gerçekten güzel bir filmdi ..klasik kumarhane filmlerindeki konulardan cok farklı olmuş ..izlenlmesi gerekn film 10/10
fatih-saykaaa
fatih-saykaaa

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok başarılı 10 üzerinden 9
birefsane100yasinda
birefsane100yasinda

3 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok hoş bir film..herkesin izlemesini isterim..
hediye-ozbek
hediye-ozbek

8 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu film ankaraya ne zaman gelecek yaaaa.Kevin Spacey süper bi oyuncu.hala filmi bekliyorum:(
angelgulsah22
angelgulsah22

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim oyunculuk ve içerik açısından çok güzel bir film...
orcunguven
orcunguven

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film gayet güzel arkadaşlar, seyredilebilirlik derecesini yüksek buluyorum.. Sonuda gayet güzel bitiyor.. Seyredin mutlaka..
fenoks
fenoks

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
harika bi filmdi tavsiye ediyorum uzun olması sizi korkutmasın bence sürükleyic,zamanın nsl geçtiğini anlamıcaksınız;)
oktaycengel
oktaycengel

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Oldukça güzel Bir Film 160 dakikalık bir uzunlukta olmasına rağmen gerçekten keyif alarak izlenecek bir film.... özellikle son kurgu harika.... Winner Winner Chichen Dinner!!! :D:D:D:D:D
ggokmenoglu
ggokmenoglu

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
fılm gercekten cok guzeldı.senaryo cok ıyı.oyuncular cok ıyı.son zamanlarda ızledıgım en ıyı fılmdı.hıc sıkılmadan ızleyebılecegınız super bı fılm
gizzem-17
gizzem-17

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
süpper bi filmdi 2 kez izledim sinemada.. herkesin izlemesi gereken kaçırılmıcak bi film..! Jimi görnce film zaten ayrı tat veriyor..aklın ve kumarın ancak böyle sentezi yapılabilir harikaydı..10 üzerinden 10;)
ahuzar-i
ahuzar-i

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim çok güzel bi film eğlenceli aynı zmanda tavsiye ederim