4,2
21 hakkında görüşlerin ?
2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
İyi bir gençlik filmi olduğunu düşünüyorum.Tabii bu genç oyuncu kadrosunun içinde Kevin Spacey gibi bir ustanın olması ayrı bir güzellik,ayrıca filmde Laurence Fishburneün performansına da tanıklık edebilirsiniz.Bence başından sonuna dek heyecanlı bir film.Ayrıca her ne kadar kumara özendirmemeye çalışsada o hayatı gören birinin,o hayatı istememesi biraz zor.
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Senaryosu özentisiz ve mantık hataları ile dopdolu olmasına rağmen fena zaman geçirtmemiş bir eh işte filmi...
19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sıkmadan kendini izlettiren bir film kevin spacey gene döktürmüş herkezin izleyip seveceği tarzda bir film.
22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Senaryoda bazı boşluklar vardı. Kağıtları sayma sistemini de açıklayabildikleri kanaatinde değilim, bu yüzden filmin bazı tarafları havada kalıyor bence. 10/6
13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Harika zeka ürünü izlenmesi gereken ilginç bir film değişik senaryosu var.
9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Klasik Vegas filmleri ve Amerikan Rüyası formülü ile aslında standartları içinde güzel bir film. Ama film boyunca kül yutmayan ve kumar masasına tövbe etmiş olarak tanıdığımız Kevin Spaceyin oynadığı Prof karakterinin filmin sonunda öğrencisi tarafından tekrar oynamaya ikna edilmesi sahnesi o kadar inandırıclıktan uzak ki, seyirciyi ikna edemiyor. Final de buna bağlandığı için sonunda "yine bildik fimlerden birini izledik işte" diyorsunuz...
14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filme dun akşam gittim..heyecan,aksiyon ve surukleyicilik son safhada.blackjack hayranlarının ozellikle izlemesi lazım :) film oldukça kaliteli ve guzel olmuş.
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzel film ama çok fazla abartmamak lazım
20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin castı biraz şüpeheli bence baş rolde ki çocuk olmamış.. seneryo muazam ama sanırım senarist bile sonuna doğru ne yapacağını kestirememiş.... film bir ara kısır göngü içerisinde kendini sürekli tekrar edip duruyor ama yine keyif aldım açıkçası izlenmeye değer sanırım boş vaktiniz varsa izleğin :)
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Tadı damağımda kaldı diyebilirim. Oyunculuklar harika ve müthiş bir final.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
21 fercekten cok iyi düşünülmüş bir isim ama ismini hakedecek güzellikte değil.cok daha akılcı bir film beklerken daha değişik bir uslupla karsımıza cıktı.izlerken eglendiriyo.ama kafa karıstırmıyo asırı bir sürükleyiciliği yok.sadece ismi için cekilmiş bir film diye düşünüyorum.film daha güzel çekilebilirdi.cok olagan ve sıradan olmus.kesinlikle cok kötü değil.
1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film
izlerken çok eğlendim
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
kötünün iyisi diyelim
20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmde morpeuhus amcayı görmek beni çok şaşırttı.Gerçi tanımakta zorlandım.Epey göbeklenmiş görmeyeli.Eee matrixden sonra pek göremedik kendilerini:)
Nese filme gelince de black jack tutkunları için biçilmiş kaftan...
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İzlerken kendimi Oceans Elevenda bu da var hissi veren bir yapım olmuş. Şoke etmek icin bir son hazırlamışlar, fakat Usual Suspects gibi olamaz. Spacey cılız bir oyunculuk cıkarmıs. Kesinlikle izlenir 7