4,2
21 hakkında görüşlerin ?
14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filme dun akşam gittim..heyecan,aksiyon ve surukleyicilik son safhada.blackjack hayranlarının ozellikle izlemesi lazım :) film oldukça kaliteli ve guzel olmuş.
20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
konu güzel, oyuncular iyi, teşkilat iyi.

bence 10/10
28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Standart, son dönemlerde örneği çok olan ve şans oyunları üzerine kurulu bir senaryoya sahip, zeka filmi :) İzledikten sonra pişman olmazsınız ama tadı da damağınızda kalmayacak. 6/10
31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmi beğendim akıcı senaryosu sizi bağlıyor,gözünüze kötü gelen bir şey yok kısacası rahatlıkla ve sıkılmadan izleyebilirsiniz,bu arada finalde güzeldi hani.
27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar izlediim en kaliteli filmlerden biriydi siddetle tavsiye ederim:))
11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hoş vakit geçirebiliceniz bir film
izledikten sonra ben hayat mı yasıyorum die düşünüyorsunuz :)
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzel film ama çok fazla abartmamak lazım
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bu film neden bu kadar düşük aldı anlamadım.bana göre izlenilmesi gereken eğlenceli bir film..
15 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
güzel,eğlenceli bir yapım.izlenilmesi gereken bir film
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bir kere kesinlikle sıkmıyor ama matah bişiyde deildi..sıradan geldi biraz fragmanlarına bakınca daha ii bekliodum açıkçası..ama jim için çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim..kamera onu seviyor
22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
konusu alışılmışın dışında 10/10 ;)
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten hoş bir filmdi,özellikle kevin spacey filme ayrı bir tat katmış.gençlik macera tarzı film arayanlar tam size göre.
22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Jim Sturgessın oyunculuğunu konuşturduğu,gerek konusu,gerek oyuncu kadrosu,gerekse mükemmel mekanlar ile gerçekten çok güzel bir film..Kesinlikle tavsiye ediyorum..:)
12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Özellikle finali çok güzeldi.Film,her anında kopmadan,sonuna kadar sürüklüyor...

İzlerken 2 saat nasıl geçti anlamadım bile.

Aslında tam olarak bir kumar filmi sayamayız,gerçekten güzel dersler çıkarılabilecek konusu ile mutlaka izlenmesi gereken filmlerden.
2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
insanı sıkmadan izlettiren çoğu şeyi içinde barındıran ilginç ve yaratıcı bi konuya sahip çok güzel bi filmdi. tüm arkadaşlar memnun olarak sinemadan ayrılıp film üzerinde konuşmaya başladık ki bu pek yaptığımız bişey değildi.