filme dun akşam gittim..heyecan,aksiyon ve surukleyicilik son safhada.blackjack hayranlarının ozellikle izlemesi lazım :) film oldukça kaliteli ve guzel olmuş.
Standart, son dönemlerde örneği çok olan ve şans oyunları üzerine kurulu bir senaryoya sahip, zeka filmi :) İzledikten sonra pişman olmazsınız ama tadı da damağınızda kalmayacak. 6/10
Filmi beğendim akıcı senaryosu sizi bağlıyor,gözünüze kötü gelen bir şey yok kısacası rahatlıkla ve sıkılmadan izleyebilirsiniz,bu arada finalde güzeldi hani.
bir kere kesinlikle sıkmıyor ama matah bişiyde deildi..sıradan geldi biraz fragmanlarına bakınca daha ii bekliodum açıkçası..ama jim için çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim..kamera onu seviyor
Jim Sturgessın oyunculuğunu konuşturduğu,gerek konusu,gerek oyuncu kadrosu,gerekse mükemmel mekanlar ile gerçekten çok güzel bir film..Kesinlikle tavsiye ediyorum..:)
insanı sıkmadan izlettiren çoğu şeyi içinde barındıran ilginç ve yaratıcı bi konuya sahip çok güzel bi filmdi. tüm arkadaşlar memnun olarak sinemadan ayrılıp film üzerinde konuşmaya başladık ki bu pek yaptığımız bişey değildi.