Pineapple Express
3,2

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

18 Mart 2012 tarihinde eklendi
Judd Apatow ve tayfası bundan daha iyilerini yapmışlardı.Tarz olarak aksiyona bolca yer vermesiyle ''The Green Hornet''e benzetiyorum ''Pineapple Express''i.Aslında bu filmler kendi vatanlarında çok beğenilip övgüler toplarken,yurt dışındaki izleyici için pek bir şey ifade etmeyebiliyor kültür farkından dolayı .Tüm kültürden insanı aynı anda güldürmeyi başarabilecek filmler de nadir çıkıyor zaten.
sarpcore
sarpcore

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Daha çok erkek izleyicilere hitap eden bir komedi filmi.Film sürekli kafaları ot içmekten bi dünya olan biri içici diğeri ot satıcısı iki kafadarın başlarından geçen eğlenceli hikayesini anlatıyor.İzleyip gülüp eğlenip tüketilecek tarzda film.Filmin hikayesinden çok geyik dialoglar hoşuma gitti.Dediğim erkekler için yapılmış eğlenceli kafası kıyak gezinip duran sapşalların filmi:)
sugarly-2
sugarly-2

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
basit senaryo, basit film..oyunculuklar bi parça.. 6/10
nskmourinho
nskmourinho

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gerekesiz sahneleri çok olan yer yer eğlendiren ama güldürmeyen bir komedi filmi.Boş zamanınızda dvdnizde ileri sara sara izleyeceğiniz bir film 4/10
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu film sitede Pek Yakında kategorisinde gözüküyor..Fakat ülkemizde bu filmin orjinal DVD, VCD ve Blu-Rayi çoktan çıktı.
brida-2
brida-2

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
eglenceli bir film komik demiyorum ozellikle...james franconun harry osborn olduguna inanmak guc, filmin en iyisi oydu bence... 10 uzerinden 7
omurkomur
omurkomur

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tam bir amerikan saçmalığı..bu aralar fazlasıyla örneğini izlediğimiz vasat amerikan zeka seviyesinde filmlerden
erkin311
erkin311

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
boş zamanı olan izlesin ama çok bişey de beklemesin filmden amerikalıların kötü ot filmlerinden biri daha bence 4/10
semiyl
semiyl

18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Seth Rogen, Evan Goldberg, Judd Apatow Muhteşem üçlüsünün ikisi tekrar karşımızda..
...
Klişedir, kimdir bunlar diyenler buyurup buradan yaksınlar: Forgeting Sarah Marshall, Knocked Up,Superbad..
Apatowun yönetmenliğinin tadını asıl çıkaracağımız asıl film ise 2009 Funny People olacak... Hemde Seth Rogen/Jonah Hill/Jason Schwartzman/Adam Sandler destekli...
Off zor geçecek zaman zor...
patron-US-
patron-US-

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Seth Rogen Amerikada para yapıyor.Yine Amerikan tarzı bir komedi! Ama bence vasat bir komedi..Kısacası çerezlik bir filim! Gününde olmayan birini koltuktan düşürtecek bir filim kesinlikle değil. Mucize beklemeyin... 6/10
ccnp
ccnp

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Amber Heard için izlemiştim oda 2-3 sahnede var..Çok gereksiz bir film yapmışlar bu arada...
cemyilmaz0689
cemyilmaz0689

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
şakamı bu? türkçe izledim bu filmi nasıl daha sinemalara gelmez?

çok eğlenceli bir film tavsiye ederim =)
hayinakrep
hayinakrep

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
basit salak ve avanak flimi gibi yapmışlar bir adam 3 kursun yarası alıyor hiç bir sey olmamış gibi 30 dk kosturuyor

10 üzerinden 5
manyakyaaa
manyakyaaa

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ne olduğu belli olmayan bi film komedi die geçio ama alakası yok 3 verdim daha da istemesin