aoron ve jason iki kanka,kendilerine görede bir espri tarzları var ve ben onların senaryolarını yazdıklar ve ya yönettikleri filmlerini izlerken (spy hard,scary movie,date movie gibi)çok eğleniyorum,çünkü onlar kendilerini ciddiye almıyorlar ve sadece güldürmek istiyorla ama bir hataları var,kendilerini çok falzla tekrar ediyorlar,epic movie de bunu kanıtlayan eğlenceli bir aoron ve jason filmi,keşke bunu kanıtlamasaydı,dahada eğlenceli olurdu,filmin iki negatif yanı var,birincisi elindeki malzemeyi kesinlikle değerlendirememesi,ikincisi böyle zengin malzeme barındırabilecek bir film yapılmışken,ayakkılları olan kadın,ortalıkta sexi kıyafetiyle dolaşan carmen electra gbi her aoron ve jason filminde gördüğümüz ve artık eskimeye yüz tutmuş espriler yer alıyor,aoron ve jason sektörde eğlenceli işler yapmış isimler ama kendilerini acilen yenilemeleri gerekiyor yoksa benim gibi onlara umut bağlamış kitleye layık olamıyacaklar,üstelik sinema dünyasına oldukça başarısız bulunmuş date movie gibi bir filmle girdikten sonra o filmdeki esprilerin aynısını tekrar eden bu filmle devam etmek ne kadar doğru orasıda tartışılır,epic movie date movie de eğlenmiş kitleyi eğlendirecektir(mesela ben)ama eğer yeni ve farklı bişilr bekliyorsanız ve espride zekayı çok ön planda tutuyorsanız o zman hayal kıtrkıllığı yaşamanız kuvvetle muhtemal,en iyisi kendiniz izleyin görün,kendi adıma söylim,ben eğlendim,en çok harry potter muhabbetini beyendim malesef çok kısa tutulmuştıu,orta şeker bir komedi kısacası epic movie,filmin en komik karakterinin karayip korsanlarındaki jack sparrowun parodisi olduğunada notdüşmeden geçemicem,aoron ve jason ı daha farklı ve daha değişik içeirkli ve daha beyenilicek filmlerde görmek dileğiyle ,epic movie 10/6