mehmet-bjk
14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
hikayenin gerçek olması filmin izlenebilirliğini olası hale getiriyor.kadronunda güçlü olması buna eklenince film izlenmek için dahada değer kazanıyor.gayet başarılı bir yapım sonunda doğru söylenenlerin aksine merak ve heyacan dahada yükseliyor...keyifle izleyeceğiniz bir yapım bence...9/10
harika bi filmdi...çok uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım.her türlü duyguyu içeren bi yapıt.gerçekten izlemenzi tavsiye ederm.film için bi kusur bulamıorum... 1010
Buarada filmde aborjinlerden de bahsediliyor özellikle zamanında çok ses getiren Bir Çift Yürek adlı kitabı okuyanlar filmden ekstra zevk alacağından hiç şüphem yok. Aborjinlerin şarkıları ve hayat tarzlarıyla alakalı filmde oldukça değinilmiş.
Bu filmin nasıl böyle az puan alabildiğine inanamıyorum. oyunculuklar, görsel efekylerin güzelliği bir yana o kadar güzel bir konu varki giriş-gelişme ve harika bir sonuç. özellikle aborjinlere ilgisi olanlar bu film sizin en iyilerinize geçecek.
spoiler: En başta çocuğu öldürecekler diye ağladım, ortada öldürecekler diye ağladım, sonda öldü diye ağladım, en sonda birdaha çocuk ölecek diye ağladım. Film bitti hala ağlıyorum, ben fazla duygusal olduğum için ağladım. Onun dışında çok güzel çok iyi bir film. Nasıl olduğunu bilmesemde izlerken kendinizi filmin içerisindeymiş gibi hissediyorsunuz. Yerinde heyecan, yerinde korku, yerinde mutluluk. Film hepsini güzel bir şekilde yansıtmış. Diyecek lafım yok 10 da 10