Avustralya
    3,8
    Avustralya hakkında görüşlerin ?

yasminyum
    yasminyum

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten izleyince etkisinden kurtulamayacağınız sıradan gibi görünse de gayet sıradışı bir film. 2.5 saat hiç sıkılmadan izledim. kesinlikle siz de izlemelisiniz ve ilerde arşivlerinizin arasında bulunmalı.
    tommiks1950
    tommiks1950

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ben bir sinema hayranı olarak bu filmden gerçekten etkilendim.büyükten küçüğe inanılmaz bir oyuncu performansı var.vaktiniz varsa mutlaka bu filme zaman ayırın.binlerce film var bazılarının konusu tabiki benzer ama içindeki duygu ve kahramanlar önemlidir.bu tarz film hoşunuza gidecektir.iyi yıllar ve seyirler
    hhorasanli
    hhorasanli

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    mükemmel..kesinlikle izleyin
    bsenyigit
    bsenyigit

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel, çok değişik bir film. Gerek oyunculuklar, gerek çekimler, gerekse müzikler olsun tek kelimeyle harika bir film. Klasik Amerikan filmlerinden çok uzakta kalmış, son derece sürükleyici ve inanılmaz güzel bir film. Bence Nicole Kidman ve Hugh Jackmana oscar geliyor :)
    Sebastianbjk
    Sebastianbjk

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    biraZ farkLı biR fiLm AçıkcaSı ben çok beğendim. bu tarZ fiLmLerden hoşLananLarın Çok beğeneceği diÐerLerininSe hiç beğenmiyCeği bir fiLm oLmuŞ. Ben inanıLmaz zevk aLdım. iLk YarıSında sıkıLıp önyarGıya kapıLmayın fiLmin 2. yarıSı daha farkLı ve iLgi çeKici.
    fiko101903
    fiko101903

30 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    yaaa filmden yeni çıktımmm anlatamıyorum... mükemmel bir film inanılmaz... işte budur dedim aradıgım buydu dedim... konusu hakkında da bir çok yorum yapabilirim tabi ama sanırım şu an biraz daha gözümü kapatıp tekrardan aynı kareleri yaşamalıyım.... hayır hayır hatta tekrar gitmeliyim :))
    omrcftc
    omrcftc

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    son derece klasik bir holywood filmi. çekimiyle, senaryosuyla, temposuyla, gidişatıyla. sıkılma ihtimaliniz yüksek.
    ondersumen
    ondersumen

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    merhabalar. filme bu kadar iyi not verilmesine anlam veremiyorum. filmden çıktıgınız zaman ne anlıyorsunuz ne tür duygulara kapılıyorsunuz? ana tema ne? yok klasik bir amerikan filmi. mutlu son. ben öğretmenim; notum boldur:)bu film alsa alsa 10 üzerinden 5 alır.
    yasinmursel
    yasinmursel

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    gazetede olumsuz eleştirileri okuyunca gitmek istememiştim ama iyiki gitmişim bence hoş bir film ,konular sanki tam oturmamış gibi gorunsede bence film boyunca sıkılacağını zannetmem.(arog da sıkılmış biri olarak soyluyorum.)
    filmin birkaç yerinde bitti galiba diyorsunuz ama bitmiyor sanki verdiğiniz paranın hakkını vermeye çalışıyor gibi:)
    izlenmeye kesinlikle değer:)
    asuman-demir
    asuman-demir

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Film tek kelimeyle muhteşem,Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Filmde her konu abartılmadan ve izleyici sıkmadan işlenmiş.
    sevimtunc79
    sevimtunc79

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en iyi film, görüntüler harika, oyuncular harika, konu da iyi, daha ne olsun
    lord3000
    lord3000

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Filmi geldiği gün Avustralya Sydneyde yani konusun geçtiği kendi ülkesinde izleme şansı elde ettim.Tek kelimeyle destansı bir hikaye.Yıllarca akıllarda iz bırakacak yeni bir kült film yaratıldı.Kaçırmayın.
    hp87se
    hp87se

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    film kesinlikle müthişti..neredeyse 3saat boyunca bir saniye bile kopmadım ve sıkılmadım.
    filmin her kesimden konusu,duygusallığı ince ince işleyişi kısacası her şeyi mükemmeldi..
    ilsalaron
    ilsalaron

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Çok ilginç bir film var karşımızda bence. Bir bakıma baktığınızda kostümlerden tutun da Avustralyanın müthiş doğa görüntüleri ve tabii ki Nicole Kidman ve Hugh Jackman çok başarılı oyunculuklarına kadar adeta bir Oscarlık başyapıt var karşınızda, ama bir başka yönden filmi ele aldığınızda yan temaların çok fazla filme hakim olması (aborjinler, sığır ticareti, ritueller) filmin gereksiz uzunluğu ve Hugh Jackman ile Nicole Kidman birbirlerinden nefret ederken birdenbire birbirlerine aşık (!) olmaları gibi temalar yüzünden sinema salonunu bile terkedebileceğiniz bir film var karşımızda (ki benim gittiğim seansta en az 5-6 kişi salonu ilk yarıda terk etti). Özetle şunu demek istiyorum filmin içine girip fazla detay konulara girmezseniz filmi sonunda benim gibi ayakta alkışlar Oscar Ödüllerinde tek geçerseniz, ancak filme yabancı kalırsanız (yani detay konulara dalarsanız) bu ne biçim film böyle bile diyebilirsiniz. Herkesin seyredip öyle değerlendirmesi gereken bir film.
    zimbirlonk
    zimbirlonk

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Film Tek Kelimeyle Berbattı..Kötüydü..Ve Bu Filme İyi Yazanları Filmi izlediklerinden şüphe duyuyorum.İlk yarı ve ikinci yarı arası o kadar kopuktuki sanki 2 ayrı film izledim.Aşırı uzundu , ve gereksiz bir konu çok kötü işlenmişti.2/10 notum.