sevketkop
18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film mükemmelde değil berbatda değil.Filmde izlemeye değer şey konu ve oyunculuklar dikkatimi çekti herkes süre ile ilgili rahatsızlıklarını dile getirmişler ben açıkcası öle kısa süren filmlerden pek haz aldığım söylenemez gerçekten süre bakımındanda güzel bir fimldi.108
filmden anlamayanlar yorum yapmasın evet :))düz bir film 5/10 gereksiz yere de uzunfilm içinde bir kaç tane final sayılabilecek sahne var sanki iki üç film birbirine eklenmiş gerçekten bu film niye bu kadar yüksek puan almış anlayamadım.sonuç olarak ben beğenmedim.
Klişelerle dolu bir film ayrıca karakterler antipatiklik sınavında yarışıyorlar sanki 10 üzerinden 1 , bu kadar emeğe yazık. Daha iyisi 50 sene önce gösterilmişti
Muhteşemdi...Söyleyebileceğim tek kelime bu...Filmin uzun süresi için de bir şey söylemem lazım.Bazı değerler için zaman harcamayı bilmelisiniz...Lütfen izleyiniz...9/10...
çok uzun olması filmin ortasında kopmanıza neden oluyo..son 1 saat çok daha keyifli ve heyecanlı...gereksiz yere uzun tutulmuş...çok üst düzey bir yapım değil kesinlikle..orta sıra bir film...hugh jackman gerek oyunculuğu,gerek görüntüsüyle bir harika..tatlı melez çocuğun o sürekli ağzından düşmeyen 'miss boss...drover' sözleri hala kulağımda..izlenebilir,ama çok beklenti içine girmeyin..
çok güzel bir konusu var filmin oyunculuklarda çok etkileyici ama filmin uzun olması ve heyecanlı sahnelerin az olması izleyiciyi sıkıyor yinede kesinlikle kötü bir film değil eksiklere rağmen izlenmeye değer bir film...
nicole kidmana aşık olmama ragmen bu filmi begenmedim nedenide küçüklükten beri kovboy filmlerini sevmemem buda sanırım biraz öyle geldi bana olmadı...
Bence film gerçekten çok güzeldi; Hugh Jackman yine 10 numara bir performans sergilemiş, Nicole Kidman da çok iyidi ve de Nullah rolunu oynayan ufaklık çok başarılıydı, film gerçekten uzun ama bence çok başarılı...8/10
arkadaşlar öncelikle film çok çok uzun tam 2,30 saat süroyo. bence böyle filmler en fazla 1,45 saat olması gerekiyo ama ben hiç sıkılmadan izledim. oyunculuklar güzel 107
filmin duygu yönünden patlama yaptığı sahne sürünün uçurum kenarındayken nullahın performansıdır. film genele bakıldığında final sahnesiyle uyumlu değil ancak filmde hugh jackman harika oynamış kesinlikle orijinalde dilde izlemenizi tavsiye ederim. küçük nullah da harika iş çıkarmış. 10/8
Pek çok sahnesinin stüdyo çekimi olması beni rahatsız etti,senaryosunu beğenmediğim film aborjinlerin yaşadıklarını anlatmada da yetersiz kalmış.Bence yönetmen bu filmi kaldıramamış.Sadece izlenilebilir bir film daha fazlası yok.
İzlenilebir film bir olmuş...Soğuk dağ nın etkisini vermesede iyi film ama her sahnesini tahmin edebilirsiniz o yüzden hiçde başarılı değil hayal kırıklığı.Daha iyi çekilebilirdi 7/10