Avustralya
3,7

seran5mart
seran5mart

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
dün akşam izledim ve gerçekten yorumumu paylaşmak için sabırsızlandım,,sanki filmin içinde gibiydim heyecan,sevinç,üzüntü hepsi biraradaydı,,,oyunculuk süperdii sanki orol için seçilmişlerdii,,helede oo tatlı çocuğun anlatımı içinizi okşuyor,merak uyandırıp sürüklüyordu,,
uzun zamandır böyle güzel ve etkileyici bir filme gitmemiştim çok memnun ayrıldım ,,herkese tavsiye ederimm 10üzerinden gönül rahatlığıyla 10diyebilecek kadar güzeldi,,,
bsenyigit
bsenyigit

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel, çok değişik bir film. Gerek oyunculuklar, gerek çekimler, gerekse müzikler olsun tek kelimeyle harika bir film. Klasik Amerikan filmlerinden çok uzakta kalmış, son derece sürükleyici ve inanılmaz güzel bir film. Bence Nicole Kidman ve Hugh Jackmana oscar geliyor :)
oceansar
oceansar

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok iyi bir film.. Heyecan, aşk, hırs, inanç hepsi var..Hepsi ölçüsünde işlenmiş, çok güzel anlatılmış..Muhakka izleyin derim..
aleethemighty
aleethemighty

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Müthiş...
ferhatakis
ferhatakis

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
fılm ızlemek ıteyenler bu fılmı kesınlıkle kacırmasın.oyunculuk performansı gorulmeye deger
tilsim-yilmaz
tilsim-yilmaz

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fılmı tam bır yıldır beklıyorum. Hugh Jakcman hayranı olarak yıne cok ıyı bı ıs cıkardıgını bılıyorum. gosterıme gırdıgı ılk gun ızlemek ıcın sabırsızlanıyorum.
woolf535
woolf535

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
tek kelımeyle mukemmel... sankı ıkı ayrı fılm gıbı ama bırbırınden kopmayan...
sounter
sounter

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
Baştan sunu söyliyeyim ki, filmin uzun olmasının sebebi filmin çok da alakalı olmayan iki konu içermesi. Yer ve zaman özellikleri oldukça iyi işlenmiş. Konuya giriş biraz uzuyacağı için başlarda biraz sıkabilir; ama sonra zevkle izleyebilirsiniz.
sirius-sakini
sirius-sakini

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bu filmin nasıl böyle az puan alabildiğine inanamıyorum. oyunculuklar, görsel efekylerin güzelliği bir yana o kadar güzel bir konu varki giriş-gelişme ve harika bir sonuç. özellikle aborjinlere ilgisi olanlar bu film sizin en iyilerinize geçecek.
tommiks1950
tommiks1950

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben bir sinema hayranı olarak bu filmden gerçekten etkilendim.büyükten küçüğe inanılmaz bir oyuncu performansı var.vaktiniz varsa mutlaka bu filme zaman ayırın.binlerce film var bazılarının konusu tabiki benzer ama içindeki duygu ve kahramanlar önemlidir.bu tarz film hoşunuza gidecektir.iyi yıllar ve seyirler
zimbirlonk
zimbirlonk

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film Tek Kelimeyle Berbattı..Kötüydü..Ve Bu Filme İyi Yazanları Filmi izlediklerinden şüphe duyuyorum.İlk yarı ve ikinci yarı arası o kadar kopuktuki sanki 2 ayrı film izledim.Aşırı uzundu , ve gereksiz bir konu çok kötü işlenmişti.2/10 notum.
yilmazlatife
yilmazlatife

27 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
uzun ve sıkıcıydı bence sanırım kısa olsaydı daha cok begeni kazanırdı... ama oyunculuk çok iyiydi
asuman-demir
asuman-demir

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle muhteşem,Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Filmde her konu abartılmadan ve izleyici sıkmadan işlenmiş.
coskuner-kadir
coskuner-kadir

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ben beğendim filmi. Burdaki olumsuz yorumları okuyarak gittim. Nicole Kidmanın oyunculuğuna da bayıldım filmin konusuna da. Sıkılmadan izledim.
azrapapatya
azrapapatya

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filme dün gittim ve gerçekten son zamanlarda izlediğim ciddi anlamda çok iyi bir çalışma.Size cidden tafsiye ediyorum.Esniyenlerede diceğim anlaşılması istenen çok incelikler vardı sanırım onlar uykularına yenik düştüler :)